Acasa Social 300 de locuri alocate școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești

300 de locuri alocate școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești

3 min read
0
0
53

Ministerul Afacerilor Interne organizează, în premieră, o sesiune de admitere, în ianuarie 2018, la școlile de agenți și subofițeri. Din cele 2.880 locuri scoase la concurs, 300 sunt alocate școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ‘Pavel Zăgănescu’ Boldești.

Astfel, tinerii care doresc să urmeze o carieră militară pot deveni viitorii pompieri salvatori, prin grija dascălilor de prestigiu ai unității de învățământ aflată în subordinea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Beneficiarii unui sistem de învățământ la cele mai înalte standarde, de condiții optime pentru servirea mesei, odihnă și studiu, doritorii pot depune cererile de înscriere, până la data de 05 decembrie a.c., la sediile inspectoratelor pentru situații de urgență din localitățile de domiciliu, pentru cele 275 de posturi de subofițeri de pompieri și protecție civilă și 25 de posturi de maiștri militari auto.

Din totalul locurilor alocate viitorilor subofițeri de pompieri și protecție civilă, candidaților de etnie romă le sunt alocate două locuri în cadrul școlii.

Concursul de admitere va avea loc în intervalul 13 — 21 ianuarie 2018, perioadă în care candidații vor parcurge contravizita medicală, probele sportive și testul scris pentru verificarea cunoștințelor.

Anunțul de concurs și alte detalii privind desfășurarea admiterii (condițiile de înscriere, conținutul dosarului de recrutare, etapele și probele de concurs, tematica și bibliografia) pot fi consultate accesând pagina web a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență — www.igsu.ro, site-urile inspectoratelor pentru situații de urgență, respectiv pagina școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ‘Pavel Zăgănescu’ Boldești — www.scoaladepompieri.ro.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…