Acasa Justiție A fost ARESTAT preventiv PRIMUL cetățean pentru că a încercat să fugă

A fost ARESTAT preventiv PRIMUL cetățean pentru că a încercat să fugă

2 min read
0
0
237

Ministrul Afecerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat că România are deja primul cetățean arestat preventiv pentru că a încălcat prevederile din Ordonanțele Militare. Cazul s-a întâmplat la Vaslui.

„Siguranța cetățenilor este o prioritate! Distanțarea sociala este unica soluție în acest moment. Este extrem de greu. În această lună, Paștele va fi petrecut într-un fel atipic. Știu că majoritatea gândiți că nu are cum să influențeze ceea ce faceți azi. Vă rugăm să respectați indicațiile și să înțelegi că trecem cu bine dacă respectăm regulile. Pentru a face încă un pas în războiul cu acest perfid imanic am semnat o nouă Ordonanță Militară pe care a avizat-o Ludovic Orban. Câteva precizări: Un factor care ne determină să introducem noi OM este comportamenul unor oameni care nu inteleg cât de periculos este ceea ce fac ei. Legea este pentru toți! Avem deja primul cetățean arestat preventiv pentru că a încercat să fugă. A încercat să scape de politisti. S-a intamplat la Vaslui”, a spus Marcel Vela.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

30 noiembrie – sărbătoarea Sfântului Andrei, ocrotitorul românilor. Legende dacice, obiceiuri, tradiţii păgâne și creștine de Sântandrei

De sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei, primul ucenic al lui Iisus şi propovăduitor al Ev…