Acasa Eveniment A intrat cu un cuțit înfipt în cap în spital

A intrat cu un cuțit înfipt în cap în spital

5 min read
0
0
327

Daily Mail a publicat un articol despre povestea incredibilă a unui biciclist care a supraviețuit unui atac oribil cu un cuțit. Acesta a ajuns la spital cu lama cuțitului înfiptă în craniu și a întrebat calm personalul de la recepție: “Aveți un doctor liber?”.

Bărbatul a fost înjunghiat cu un cuțit în cap

Bărbatul a fost înjunghiat cu un cuțit în cap – Foto: Daily Mail

Shaun Wayne, un bărbat în vârstă de 34 de ani, a șocat personalul de la recepția unui spital. Aceștia nu și-au putut crede ochilor când bărbatul a apărut acolo. Avea tricoul îmbibat de sânge și o lamă de cuțit înfiptă în craniu. El mergea la slujbă pe bicicletă când fost atacat în orașul Strand din Africa de Sud. Dintre cei doi bărbați care l-au atacat, unul l-a înjunghiat în cap cu un cuțit. Cuțitul de 15 cm i-a rămas înfipt în cap când cei doi tâlhari au încercat să-i fure bicicleta. În mod incredibil, Shaun s-a luptat cu ei și a reușit să-i bată pe amândoi.

Primul ajutor

Uimitor e faptul că apoi el s-a urcat pe bicicletă și a pedalat aproape un kilometru până la centrul de prim-ajutor al doctorului Vente. Dr. Venter, șeful centrului și un fost jucător de rugby a chemat de urgență un chirurg. Acesta a fost surprins să vadă cât de calm și lucid era pacientul deși sângera foarte mult. Mai mult, a întrebat foarte politicos dacă este un doctor liber pentru a-l consulta când a intrat.

Bărbatul a fost înjunghiat cu un cuțit în cap

Bărbatul a fost înjunghiat cu un cuțit în cap – Foto: Daily Mail

Văzând gravitatea rănii, medicul a decis să nu mai aștepte ambulanța. L-a transportat la un spital mai performant cu mașina personală. Ela a spus că pacientul a fost foarte norocos. Deși cuțitul a perforat craniul, el a fost deviat la impactul cu osul și lama a coborât în jos. A fost foarte norocos că lama l-a lovit într-un loc care nu i-a provocat moartea.

Se pare că o bandă violentă acționează de mai mult timp în zona respectivă. Shaun este managerul unui restaurant popular de sushi local și merge la serviciu pe bicicletă în fiecare zi. El a fost dus de urgență la spitalul Tygerberg. Luni după-amiază a suferit o intervenție chirurgicală de urgență. Un purtător de cuvânt al spitalului a confirmat că pacientul era “stabil”. Fotografiile au devenit virale pe rețelele sociale. Una îl arată pe Shaun sângerând cu lama cuțitului înfiptă în cap. A doua este cea făcută de medici cu raze X pentru a vedea poziția lamei din cap.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sondaje de opinie la alegerile locale în mai multe orașe din Țară, inclusiv la Ploiești

Centrul de Sociologie Urbană şi Regională – CURS, Grupul de Studii Socio-Comportamen…