Acasa Opinii A TREIA ÎNCERCARE DE A CONTROLA ȘI CUCERI LUMEA

A TREIA ÎNCERCARE DE A CONTROLA ȘI CUCERI LUMEA

5 min read
0
0
136
„BRUXELLES UE” reconstruiește „brațul în uniformă” al Cartelului – pe care l-a sacrificat după ultima încercare nereușită de cucerire a lumii. Au construit „armata europeană” – inclusiv arme nucleare – sub controlul biroului politic al Cartelului de la Bruxelles UE. Ei au inființat cu grijă ridicarea unei noi generații de acționari politici în țările cheie. Helmut Kohl, un fost angajat BASF, a fost promovat la functia de cancelar german pe care a detinut-o 16 ani. În acest interval, a cheltuit miliarde de dolari din banii contribuabililor pentru a înființa construirea Bruxelles UE. Angela Merkel, protejata sa politică, detine azi acest post. În paralel, în Franța,”urmașii arhitecților de la Auschwitz” l-au promovat la putere pe Nicolas Sarkozy. După respingerea Bruxelles UE de către populația Franței și Olandei, în 2005, acești doi executori politici ai Cartelului au constrâns conducătorii celorlalte țări europene să semneze „intrarea în vigoare a Tratatului de la Lisabona”. Cei doi au încurajat Cartelul Petrolului și Medicamentelor de a cuceri și controla Europa – și de aici întreaga lume. Istoria ne arată că au existat două condiții preliminare pentru încercarile de cucerire a lumii de către Cartel:
1. Instaurarea unei dictaturi în teritoriul de pe care se lansa cucerirea lumii. Tratatul de la Lisabona asigura baza legală pentru acest lucru.
2. Planificarea sistematică de acțiuni militare, inclusiv un război mondial și formarea unei armate europene, combinată cu amenințări deschise din partea acționarilor politici conducători ai cartelului de folosire a armelor nucleare. Astfel, paralela istorică între preluarea puterii de către Cartelul Petrolului și Medicamentelor prin intermediul Bruxelles UE este preluarea guvernului german de către acelasi grup de interese, acum trei sferturi de secol.
Anul 1993 este similar cu anul 2009, când Cartelul Petrolului și Medicamentelor a impus „actul de activare”. Anul 1934 este similar cu anul 2010, când dictatura își arată adevărata față supunând sectoare cheie ale societății dominării sale. Planul susținut al lui Sarkozy pentru o economie central – europeană controlată este doar începutul. Acesti „politicieni” au vândut continentul european.
La 13 decembrie 2007, au semnat „actul de activare” de la Lisabona. Procedând astfel, ei au dat întregul continent european pe mâinile Cartelului.
Președintii au plecat capul fără să ceară aprobarea poporului. Statele înșelate sunt: Belgia, Bulgaria, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Anglia, Irlanda, Italia, Letonia,Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Austria, Polonia, Portugalia, România, Suedia, Slovacia, Slovenia, Spania, Cehia, Ungaria, Cipru. Eu cred că este evident ca reprezentanții politici ai întregului continent au eșuat în apărarea democrației, în timp ce Cartelul Petrolului și Medicamentelor, azi, conduce o lume spre abis, acesta fiind secolul morții și distrugerii, așadar ne confruntăm cu o a treia subjugare ce ne impune globalizarea într-o singură gheară.
Sincer, nu există decât două alegeri: ori închidem ochii și aceptam, ori impiedicăm repetarea istoriei și acționăm.
(va urma)
Savu Toni
 • Un naiv – Eminescu

  În poezia lui „Împărat și proletar”, Mihai Eminescu are o strofă pe care cei mai în vârstă…
 • Capcana conspiraționismului (III)

  Am scris în articolele precedente despre conspiraționiștii care văd la tot pasul intervenț…
 • Capcana conspiraționismului (I)

  Evident, oricine are dreptul constituțional să exprime puncte de vedere, câtă vreme nu înc…
Load More Related Articles
Load More By Redactia
 • Un naiv – Eminescu

  În poezia lui „Împărat și proletar”, Mihai Eminescu are o strofă pe care cei mai în vârstă…
 • Grija față de oamenii cu sprâncene stufoase

  Plec de la un mesaj transmis pe un post TV de un patron de firmă de catering, nu contează …
 • Un bine. Binele

  A trebuit să ajung la vârsta celor care încep să se gânsească la pensie ca să înțeleg că n…
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Dosar penal pentru patru persoane din Bălțești, aflate în izolare, care au asistat la un scandal în stradă

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele a patru persoane care se aflau în izolare şi c…