Acasa Eveniment Accident cu două victime la Loloiasca. Un elicopter SMURD a intervenit la fața locului

Accident cu două victime la Loloiasca. Un elicopter SMURD a intervenit la fața locului

2 min read
0
0
158

Traficul rutier a fost deviat, miercuri după-amiază, între Ploieşti şi Mizil, din cauza accidentului rutier de la Loloiasca în urma căruia două persoane au fost grav rănite, la faţa locului aterizând elicopterul SMURD.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, traficul a fost deviat pe DJ 102C (Albeşti-Urlaţi-Ceptura-DN 1B), respectiv pe DJ 102N (Inoteşti-Colceag-Parepa-DN 1D-Albeşti).

Un adolescent de 14 ani a fost grav rănit, suferind traumatism cranio-cerebral mediu, traumatism toraco-abdominal, traumatisme la picioare şi la o mână, fiind preluat de elicopterul SMURD aterizat la faţa locului pentru a fi transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu, a informat Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova.

De asemenea, o femeie de 32 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conştienţă, dar şi alte traumatisme, ea fiind dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, o autoutilitară s-ar fi răsturnat peste un autoturism, două persoane rămânând prinse între fiarele maşinii.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova a precizat că autobasculanta este încărcată cu bitum, cinci persoane fiind implicate în eveniment.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

700 de posturi scoase la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare

Vă informăm că 41 de unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor scot l…