Acasa Eveniment Accident grav de circulaţie pe DN1. O femeie a decedat, alte 5 persoane fiind rănite

Accident grav de circulaţie pe DN1. O femeie a decedat, alte 5 persoane fiind rănite

2 min read
0
0
87

Un accident grav a avut loc astăzi, pe DN 1, la km 136, Azuga, în urma coliziunii a două autoturisme. Șase persoane au fost implicate în accident, două din maşina care a provocat coliziunea, iar alte patru din celălalt autovehicul. O femeie, de 60 de ani, a fost încarcerată în urma impactului şi a intrat în stop cardiorespirator. Ulterior, a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor.

Alte două femei au avut leziuni minore şi au fost preluate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Un bărbat, de 72 ani, a fost preluat de către SMURD Sinaia, o femeie de 39 de ani de SMURD Predeal, iar o alta, de 48 de ani, nu a suferit leziuni.

Un număr de șapte maşini ale ISU Prahova au intervenit în urma accidentului care a blocat traficul pe Valea Prahovei, respectiv o maşină SMURD, una de descarcerare, 4 echipaje ale ambulanţei şi o autospecială cu apă. Alte două echipaje SMURD ale ISU Braşov au intervenit în sprijin.

Traficul pe Valea Prahovei a fost blocat, timp de aproximativ o oră, pe sensul de mers Ploiești – Brașov, fiind deviat pe Cheia.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Check Also

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi va efectua o anchetă la Complexul de Servicii Comunitare „Sfântul Andrei” Ploieşti

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi va efectua o anchetă cu privire la posibile v…