Acasa Economic Accident pe DN 1, la Nistoreşti, două persoane rănite. Accident mortal pe DN1A Bucureşti-Ploieşti

Accident pe DN 1, la Nistoreşti, două persoane rănite. Accident mortal pe DN1A Bucureşti-Ploieşti

2 min read
0
0
156

Un microbuz a fost implicat, sâmbătă dimineaţă, într-un accident pe DN 1, la Nistoreşti, două persoane fiind rănite, a informat IPJ Prahova.
Traficul în zona unde a avut loc accidentul a fost dirijat. Conform datelor din apelul la 112, microbuzul ar fi intrat într-un parapet.
„Un microbuz este răsturnat într-o parte, sunt 20 de persoane implicate, dintre care două rănite. Toate persoanele implicate au ieşit singure din microbuz”, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.
La faţa locului au intervenit două echipaje SMURD, o autospecială de transport victime multiple şi una de stingere cu apă şi spumă.

Totodată, Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că în judeţul Prahova, circulaţia rutieră pe DN1A Bucureşti – Ploieşti a revenit la normal.
Din cauza unei coliziuni frontale între două autoturisme, traficul fusese oprit pe ambele sensuri între localităţile Cocorăştii Colţ şi Stânceşti.
Unul dintre şoferi a decedat, iar celălalt a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca).

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Doi dintre cei trei minori cercetaţi pentru terorism au fost reţinuţi

Doi dintre cei trei minori cercetaţi pentru terorism, după ce au ameninţat în mai multe râ…