Acasa Eveniment Acțiuni de amploare ale Poliției Rutiere în Ploiești (Foto-Video)

Acțiuni de amploare ale Poliției Rutiere în Ploiești (Foto-Video)

3 min read
0
0
125

În noaptea de 29 spre 30.06 a.c., în intervalul orar 22.00-01.00, polițiștii Biroului Rutier Ploiești, au acționat cu forțe mărite pe raza municipiului, pentru constatarea și sancționarea participanților la trafic, a celor care nu respectă regulile de circulație, având ca scop reducerea accidentelor de circulație și pe timpul nopții.
În cadrul acțiunii, 315 persoane au fost legitimate și 283 de auto controlate, și au fost efectuate 207 testări cu aparatul etilotest.
Rezultatele nu s-au lăsat așteptate astfel încât, polițiștii au aplicat 85 de sancțiuni contravenționale în valoare de 32.250 lei.
Dintre acestea, 30 au fost pentru nerespectarea obligației de a purta centura de siguranță, 5 pentru conducerea unui vehicul având inspecția tehnică periodică expirată, o sancțiune pentru aplicarea foliilor neomologate și două sancțiuni pentru faptul că nu au avut încheiată polița RCA.
De asemenea, 9 sancțiuni au fost îndreptate către bicicliști, iar doi conducători auto au fost depistați sub influența alcoolului.
În urma testării celor doi cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,16 mg/l, respectiv 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Mai mult, unul dintre ei nu a oprit la semnalul regulamentar al polițistului, fiind necesară urmărirea și oprirea sa.
Celor doi conducători auto le-a fost reținut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile și au fost sancționați contravențional cu amendă.
Totodată, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare și reținute 3 seturi de plăcuțe cu numerele de înmatriculare.
Acțiunile de acest gen vor continua, și vă recomandăm să purtați centura de siguranță și să nu vă urcați la volanul vehiculelor sub influența alcoolului.
Viața dumneavoastră și a celor din jur are prioritate.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

30 noiembrie – sărbătoarea Sfântului Andrei, ocrotitorul românilor. Legende dacice, obiceiuri, tradiţii păgâne și creștine de Sântandrei

De sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei, primul ucenic al lui Iisus şi propovăduitor al Ev…