Acasa Politică Adrian Dobre nu va mai candida pentru un nou mandat la Primăria Ploiești. Un candidat surpriză vrea la Primărie

Adrian Dobre nu va mai candida pentru un nou mandat la Primăria Ploiești. Un candidat surpriză vrea la Primărie

4 min read
0
0
526

După patru ani de contre cu un Consiliu Local dominat de combinația PSD-ALDE, Adrian Dobre renunță la candidatura pentru primul edil al municipiului Ploiești, orientându-se spre un mandat de parlamentar, respectiv senator de Prahova din partea PNL.

Se pare că Adrian Dobre își va pierde funcția de președinte al organizației PNL Ploiești și susținerea membrilor pentru a candida din nou la funcția de edil șef al Municipiului Ploiești, în urma unei ședințe interne care are loc în această seară.

Astfel, el declară că s-a decis să nu mai candideze. Nu că i s-a decis!

Andrei Volosevici își face încălzirea și se pregătește să intre în teren…

În conferința de presă de joi, Dobre a explicat motivele pentru care iese din cursa electorală. Dar asta ne interesează mai puțin!

Dar surpriza, doamnelor, domnișoarelor și domnilor, vine de la un politician care a cam luat-o la vale. Eventual, pe Valea Prahovei în jos. Tocmai de la Bușteni, domnul… Emanoiiiiillll Saviiiiiinnnn!!!

Senatorul prahovean Emanoil Savin, plecat anul trecut din Partidul Social Democrat, s-a REînscris sau revenit în Partidul Naţional Liberal, la sfârșitul lunii ianuarie 2020. Fost primar al Buşteniului timp de 4 mandate, în perioada 2004 – 2016, ales apoi senator pe listele PSD în 2016, se pare că, în pașii de dans Moonwalker s-a reîntors la PSD. Nu a rezistat nici două săptămâni, zice-se, că nu-l prea băga lumea în seamă.

Ei bine, recent, s-a hotărât să candideze pentru un mandat de… Primar al Ploieștiului!

„Luni o să anunț în Parlament că nu voi mai fi afiliat la grupul PNL. Sunt mai multe motive, dar principalul rămâne faptul că nu am fost consultat cu privire la deciziile care s-au luat în Colegiul 1 de pe Valea Prahovei. În plus, în ultima vreme mă gândesc să candidez pentru Primăria Ploiești”, a declarat, pentru observatorulph.ro, senatorul Emanoil Savin.

Acesta, însă, nu a precizat clar din partea cărei formațiuni politice ar putea candida, dar a nuanțat, oarecum: „Eu mi-am dorit la ei (PNL- n.r.) încă un mandat de parlamentar, dar pentru că mi-au făcut surpriza asta, o să le fac şi eu o surpriză şi o să candidez de la un partid mai mic, probabil de la Pro România și o să candidez la Primăria Ploieşti ca să văd ce valoare au ei, PNL-ul, pentru că valoarea lor eu o cunosc.”

Din păcate, spre deosebire de Bușteni, în Ploiești nu prea mai sunt terenuri de făcut cadou…

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

700 de posturi scoase la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare

Vă informăm că 41 de unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor scot l…