Acasa Politică Alianță BOMBĂ pe scena politică din PRAHOVA. PMP tras pe dreapta!

Alianță BOMBĂ pe scena politică din PRAHOVA. PMP tras pe dreapta!

3 min read
1
0
434

Alianță-bombă pentru alegerile locale din Prahova! Surse politice au declarat pentru știrileproprahova.ro că mai-marii din PNL și USR se vorbiră și se sfătuiră ca, la alegerile din acest an, să participe pe liste comune pentru Consiliul Județean Prahova. 

Se pare că această inițiativă vine din partea președintelui PNL Prahova, Iulian Dumitrescu. Deși, în acest moment, PNL și PMP merg braț la braț la guvernare, se pare că PMP a fost tras pe dreapta în Prahova, de data asta la figurat.

Informația nu a căzut prea bine în cadrul organizației județene a PMP, unde în ultima vreme apar tot mai multe nemulțumiri, iar mâna de fier a Cătălinei Buzoianu se pare că a cam ruginit. Adevărul este că, la alegerile din 2016 pentru CJ Prahova, Partidul Mișcarea Populară abia a sărit pragul electoral, obținând 5,42%, iar la alegerile locale din acest an riscă să dea cu capul de pragul de sus!

Nu știm cum va digera vestea Traian Băsescu care, la sfârșitul anului trecut, la Colegiul Naţional al PMP ținut la Sinaia, a declarat: „Vin alegerile locale, aici nu veţi avea alt drum decât cel al alianţelor. (…) eu vă recomand ca toţi să vă deschideţi organizaţiile locale către alianţe cu liberalii şi cu USR-ul, n-aş vrea să aud de alt tip de alianţe şi v-aţi şi compromite.”

Zvonurile de pe piața politică locală spun că deja membrii nemulțumiți de dispozițiile Cătălinei bat pe la ușa Partidului Ecologist Român, filiala Prahova.

Potrivit ultimelor informații

USR PLUS, partidul #fărăpenali, a decis să facă alianță în aceste zile cu partidul condus de Ludovic Orban, cu PNL. După ce USR-PLUS ne-a obișnuit, încă din primele zile ale sale ca și partid politic, fără oameni cu dosare penale, compusă doar din oameni ”noi”, se pare că zilele acestea partidul condus de Dan Barna a decis să-și calce pe principiul #fărăpenali în funcții publice.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

One Comment

  1. Gica

    29/07/2020 at 15:56

    Normal. PMP a ramas SINGURUL de DREAPTA !!!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Noi focare de COVID-19 în Prahova

Două noi focare de COVID-19 au fost depistate de autorităţile sanitare prahovene la Spital…