Acasa Eveniment Alte cinci cazuri de coronavirus în centrul Ploieștiului. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a fi transportați cu izoleta – VIDEO

Alte cinci cazuri de coronavirus în centrul Ploieștiului. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a fi transportați cu izoleta – VIDEO

3 min read
0
0
582

Cinci persoane de etnie romă care locuiesc pe Gheorghe Doja, în zona Colegiului Național „I.L. Caragiale” din Ploiești, au fost confirmate ca fiind infectate cu coronavirus.

Potrivit unor surse oficiale, a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine deoarece acestea erau recalcitrante cu medicii care au venit să îi ducă la Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești.

Persoanele aflate în curtea în care există focarul de coronavirus au început să țipe încă dinainte de a sosi medicii, însoțiți de forțele de ordine.

stirileproprahova.ro v-a informat AICI că 29 de persoane care locuiesc în aceeași curte au intrat în izolare, după ce o altă persoană a venit din Anglia, în urmă cu aproximativ o săptămână, și a fost confirmată  cu coronavirus.

Distribuiti lume buna in toate grupurile sa vada toata romania ce face lumea cu tigani care muncesc cu greu , platesc taxe si impozite , nu fura , nu da in cap , oameni normali care isi castiga painea cinstit iar statu roman face abuz pe urma lor de ce nu se face asa si cu romani ? K ei sunt scoliti stiu sa vb , stiu sa le tina piept noi tigani ne cred inculti si prost domnu migut de la partida romilor a facut toata jmecheria asta . Nu sa gandit ca si el are copii nu sa pus in pielea lor . Uoooo statu roman

Publicată de Alina Elena pe Duminică, 26 aprilie 2020

La solicitarea medicilor de a-i însoți, persoanele infectate și cei din jurul lor s-au opus categoric, astfel încât cadrele medicale au fost nevoite să ducă luptă grea de convingere cu ei. Oamenii susțineau că sunt sănătoși, cu toate că medicii le-au explicat că asta nu înseamnă că nu sunt infectați cu coronavirus, ci că sunt asimptomatici.

Momentul în care medicii au venit pentru a ridica persoanele infectate cu COVID-19 a fost surprins de un membru al familiei care a făcut live pe Facebook:

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Primarul comunei Valea Călugărească a decedat azi-noapte

Primarul comunei Valea Călugărească, Vasilică Neacșu, a decedat în noaptea de duminică spr…