Acasa Eveniment Alți doi flăcăi bănuiţi că au tăiat roţile maşinii poliţistului din Prahova, care l-a filmat pe Lucică Rădulescu când înjura poliţiştii

Alți doi flăcăi bănuiţi că au tăiat roţile maşinii poliţistului din Prahova, care l-a filmat pe Lucică Rădulescu când înjura poliţiştii

2 min read
0
0
187

Se pare că pneurile tăiate autoturismului personal al polițistului care l-a filmat pe directorul adjunct al CSM Ploiești, fost consilier al unui deputat PSD, Lucică Rădulescu, încep să răsufle. Ancheta urmând să stabilescă dacă acțiunea „de colțul blocului” a fost comandată sau nu.

Încă un tânăr de 18 ani, bănuit că a tăiat roţile unui poliţist din Prahova a fost reţinut, iar un alt tânăr este cercetat pentru complicitate. În acest caz poliţiştii l-au reţinut şi pe un tânăr de 22 de ani, cercetat sub control judiciar.

Cercetările anchetatorilor au scos la iveală faptul că tânărul în vârstă de 22 de ani reţinut, miercuri, fiind bănuit că a tăiat, în noaptea de marţi spre miercuri, cu un cuţit două roţi ale maşinii parcate în faţa casei agentului din localitatea Păuleşti, nu a acţionat singur, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Astfel, în acest caz, alţi doi tineri sunt cercetaţi.

Unul dintre ei, în vârstă de 18 ani, din Păuleşti, a fost reţinut şi este anchetat pentru ultraj şi distrugere, fiind bănuit că el este cel care a tăiat roţile.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Dosarul de corupţie al Andreei Cosma, revine la Curtea de Apel Ploieşti

Dosarul în care fosta deputată PSD, Andreea Cosma, fiica fostului preşedinte al Consiliulu…