Acasa Politică ANFP invită cetățenii la consultare publică, la Ploiești, 23 ianuarie

ANFP invită cetățenii la consultare publică, la Ploiești, 23 ianuarie

3 min read
0
0
138

Agenția Națională a Funcționarilor Publici vă invită la consultarea publică pe tema eticii în administrația publică adresată CETĂȚENILOR din REGIUNEA SUD-MUNTENIA, care  va avea loc pe 23 ianuarie 2020, la Hotelul Best din municipiul Ploiești.
Evenimentul este deschis tuturor persoanelor din județele Călărași, Ialomița și Prahova, interesate să contribuie la consolidarea încrederii în administrația publică prin promovarea unei culturi a responsabilităţii.
Prin această consultare dorim să găsim împreună soluțiile cele mai potrivite pentru asigurarea unui climat etic în instituțiile publice din România și în relaționarea dintre funcționari publici și cetățeni. Cum putem consolida rolul consilierului de etică desemnat la nivelul instituțiilor publice și ce instrumente putem identifica, astfel încât să sprijinim activitatea sa de consiliere etică sunt printre subiectele pe care vă propunem să le dezbatem împreună.

În data de 22 ianuarie se va desfășura consultarea publică adresată reprezentanților administrației publice.

Agenda evenimentului și mai multe detalii AICI

Evenimentul face parte dintr-o serie de 16 consultări publice care vor fi derulate în toate regiunile de dezvoltare din țară în cadrul proiectului ETICA – Eficiență, Transparență și Interes pentru Conduita din Administrație, cod SIPOCA 63, cod SMIS 119741.
Pentru a afla mai multe despre percepția cetățenilor și a personalului din adminitrația publică asupra eticii în administrație, puteți consulta două studii realizate prin proiect:

Studiu privind așteptările cetățenilor în legătură cu etica/ conduita în administrația publică din România

Studiu privind percepția personalului din administrația publică din România cu privire la conduita etică în administrație

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Un ploieștean a fost înjunghiat în urma unui conflict în trafic

Poliţiştii din Ploieşti cercetează un conflict spontan izbucnit, sâmbătă seara, între doi …