Acasa Eveniment Arestaţi preventiv pentru proxenetism. Tinerele erau exploatate sexual în România şi în Austria

Arestaţi preventiv pentru proxenetism. Tinerele erau exploatate sexual în România şi în Austria

2 min read
0
0
441

Două persoane suspectate că ar fi racolat şi exploatat sexual mai multe tinere în România şi Austria au fost arestate preventiv pe baza mandatelor emise miercuri de Tribunalul Prahova.
„La data de 30 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploieşti, au pus în executare două mandate de aducere emise pe numele unor persoane bănuite de proxenetism. Din anchetă au rezultat indicii că, începând cu anul 2017 şi până în prezent, cei în cauză ar fi racolat prin metoda „loverboy” şi exploatat sexual mai multe tinere, pe teritoriul României şi Austriei”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române.
Potrivit acestuia, cele două persoane au fost reţinute de către D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi proxenetism, iar ulterior au fost prezentate Tribunalului Prahova, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Oilfriends Ploiești a obținut locul 1 la Cupa „Ardealul”, ed. a II-a, 2021

În data de 25 iulie a.c., formația de minifotbal Oilfriends Ploiești a participat la patru…