Acasa Eveniment Atenție, șoferi! Peste 400 de radare în weekend!

Atenție, șoferi! Peste 400 de radare în weekend!

2 min read
0
0
312

Peste 9.000 de poliţişti vor acţiona în weekend pe drumurile din ţară cu 420 de radare pentru supravegherea traficului rutier, în vederea asigurării unui climat de siguranţă a cetăţenilor.

„Cetăţenii vor încerca să-şi petreacă clipele alături de cei dragi, la munte, în special, astfel încât Poliţia Română va fi la datorie şi de data aceasta, peste 9.000 de poliţişti vor acţiona la nivel naţional, cu 420 de aparate radar. Nu toţi sunt de la Poliţia Rutieră, majoritatea sunt de la structurile de ordine şi siguranţă publică”, a declarat vineri ofiţerul de presă al Poliţiei Române, Ramona Dabija.

Ea a precizat că se au vedere, în principal, căile de acces către staţiunile turistice montane, dar şi judeţele de graniţă, pentru că sunt încă români care şi-au petrecut concediul în ţară şi acum se întorc acolo unde muncesc.

„Recomandăm tuturor cetăţenilor să respecte regulile de circulaţie, să respecte semnalele colegilor noştri pe care-i întâlnesc în trafic şi, în general, să aibă o conduită preventivă corectă”, a mai spus Ramona Dabija.

radar

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Oilfriends Ploiești a obținut locul 1 la Cupa „Ardealul”, ed. a II-a, 2021

În data de 25 iulie a.c., formația de minifotbal Oilfriends Ploiești a participat la patru…