Acasa Eveniment Autoturism rămas suspendat pe podul de la Bucov

Autoturism rămas suspendat pe podul de la Bucov

2 min read
0
0
292

Un autoturism a fost la câţiva centimetri să plonjeze în gol, de pe podul peste râul Teleajen, pe DN1B, la ieşirea din Ploieşti spre Bucov. Maşina, cu trei ocupanţi, a rămas agăţată în parapet.

Din verificările făcute de Poliţia Prahova, se pare că, un conducător auto de 33 de ani, din comuna Iordăcheanu, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, autoturismul intrând în coliziune cu bordura și balustrada podului, aferentă sensului de deplasare, pe care a rupt-o, rămânând suspendat.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto şi doi pasageri, bărbați cu vârste de 33 şi respectiv 24 de ani, au fost transportați la spital, mai informează Poliţia Prahova, care a transmis şi că şoferul a fost testat cu etilotestul iar rezultatul a arătat că nu consumase alcool.

Accidentul s-a petrecut vineri noapte, în jurul orei 23.30, pe podul peste Teleajen situat aproape de sensul giratoriu de la Parcul Bucov. La ora respectivă, după mai multe ore de ninsori, se înregistrau circa -5 grade Celsius, ceea ce duce spre ideea că derapajul a fost cauzat de poleiul de pe pod.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Victorie cu multe goluri pentru MFC Oilfriends Ploiești în amicalul cu Aviatorii Ploiești

Oilfriends Ploiești a susținut joi, 13 august, începând cu ora 19:30, pe terenul 1 din Baz…