Acasa Eveniment Băiatul unui preot din Lipănești, Prahova, suspectat de crimă, urmată de incendiere

Băiatul unui preot din Lipănești, Prahova, suspectat de crimă, urmată de incendiere

3 min read
0
0
123

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, cunoscut ca şi consumator de etnobotanice, a fost audiat, joi, de poliţişti, el fiind suspectat de crimă, în cazul femeii din Lipăneşti, judeţul Prahova, găsită moartă într-o casă care a ars. La necropsie, pe trupul femeii de 65 de ani, au fost descoperite mai multe lovituri de cuţit.

„În urma cercetărilor în cauza privind decesul unei femei din Lipăneşti, a fost depistată o persoană banuită de comiterea faptei, care a fost condusă la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, instituţie care instrumentează dosarul”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu.

Potrivit unor surse locale, tânărul este fiul preotului din Lipăneşti. Acesta este înfiat şi este cunoscut drept consumator de substanţe interzise. El şi victima erau vecini. Acesta ar fi fost condamnat, în urmă cu un an, la închisoare cu suspendare pentru o tâlhărie comisă în Ploieşti. Conform unor surse, bătrâna ucisă cu sânge rece i-ar fi donat preotului şi familiei sale terenul pe care acesta şi-a construit casa.

Poliţiştii şi procurorii din Prahova au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru omor, după ce la necropsia făcută în cazul unei femei, de 65 de ani, din Lipăneşti, găsită moartă într-o casă care a ars, au fost descoperite mai multe lovituri de cuţit, dar şi altele provocate de un obiect dur, ascuţit şi lung. În plus, victima ar fi avut şi o leziune gravă, în zona gâtului.

Potrivit unui comunicat remis presei de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, ”suspectul a pătruns prin escaladare în locuinţa victimei cu intenţia de a sustrage bunuri, însă fiind surprins de aceasta, i-a aplicat mai multe lovituri în zone vitale” se arată în comunicat.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…