Acasa Justiție Bărbat cercetat după ce ar fi urmărit o femeie cu un dispozitiv GPS

Bărbat cercetat după ce ar fi urmărit o femeie cu un dispozitiv GPS

2 min read
0
0
218

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Ploiești și procurorii D.I.I.C.O.T. au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit că ar fi urmărit o femeie cu ajutorul unui dispozitiv GPS, fără să fie autorizat.

În cursul anului 2017, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești și procurorii D.I.I.C.O.T — S.T. Ploiești au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 27 de ani, din județul Prahova, bănuit de comiterea de infracțiuni la regimul securității naționale.

Din cercetări a reieșit faptul că, în cursul anului 2016, persoana în cauză ar fi montat un dispozitiv GPS pe autoturismul utilizat de victimă, cu scopul de a obține date referitoare la locurile unde aceasta se deplasa.

În cauză, la data de 12 mai a.c., au fost efectuate două percheziții domiciliare, în urma cărora a fost depistat dispozitivul de urmărire.

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de desfășurarea, fără autorizare, a activităților specifice culegerii de informații supuse autorizării.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Medic din Prahova trimis în judecată pentru 185 infracţiuni de luare de mită

Un medic din județul Prahova care a fost trimis în judecată pentru 185 de infracţiuni de l…