Acasa Eveniment Bărbatul care a bătut cu biciul o minoră, de 15 ani, însărcinată a fost arestat preventiv – VIDEO

Bărbatul care a bătut cu biciul o minoră, de 15 ani, însărcinată a fost arestat preventiv – VIDEO

4 min read
0
0
167

Concubinul minorei însărcinată în luna a cincea, din judeţul Suceava, care a bătut-o cu biciul a fost arestat preventiv. Tânărul de 19 ani va sta în următoarele 30 de zile după gratii.

Filmarea ar fi fost făcută chiar de mama victimei. Fata de 15 ani era pusă să stea în genunchi, biciuită și apoi lovită cu pumnii.

Nici fata, nici mama care filma nu au vrut să facă plângere împotriva agresorului. Direcția pentru Protecția Copilului a anunțat că va încerca să o convingă pe fată să se mute într-un centru.

România este țara cu cele mai multe mame minore din Europa. Mai mult, la noi, femeile se tem să depună plângeri împotriva celor care le abuzează. Legea care prevede introducerea brățărilor electronice de supraveghere pentru agresori așteaptă votul parlamentarilor de trei ani.

Promiscuitatea, lipsa de educaţie, moralitatea scăzută, toate duc la scene parcă aduse din Evul Mediu. Întreaga societate ar trebui să ia atitudine când are cunoştinţă de astfel de situaţii. Aici avem o formă a sindromului Stockholm. Fata refuza să declare poliţiei că a fost bătută, maltratată. Mama pactiza cu agresorul. De teamă că cine ştie ce se întâmplă. Aici trebuie comunităţii, celor cu astfel de probleme, că se pot adresa autorităţilor”, a explicat la Digi24 Dan Antonescu, specialist criminolog.

Imaginile filmate pe 15 ianuarie a.c. au fost publicate pe YouTube. În înregistrarea video se vede cum un tânăr o loveşte cu biciul pe o adolescentă, o umileşte, o pune să stea în genunchi şi îi adresează cuvinte urâte.

Fata începe să plângă, însă nu strigă după ajutor, ci pare resemnată să-şi primească pedeapsa. La un moment dat, tânărul îi cere să bage mâna în jar şi aduce lângă ea un făraş pe care pare să fie jar încins. Fata îl ascultă şi pune mâna pe cărbuni.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava a demarat o anchetă în acest caz. Oamenii legii au stabilit că incidentul revoltător s-a produs în cătunul de romi de la Horodnicu de Sus.

Victima are 15 ani şi este însărcinată în cinci luni, iar cel care o loveşte cu sete în timp ce ascultă muzică cu volumul tare este concubinul său, în vârstă de 19 ani.

Mama fetei a fost martoră la scenă şi a filmat incidentul. Poliţia a deschis un dosar penal pe numele tânărului, nu doar pentru agresiune, ci şi pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu o minoră.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

A fost confirmat primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical. Senatul ar putea vota propunerea care prevede acordarea unei pensii copiilor cadrelor medicale decedate în lupta cu COVID-19

Ministerul Sănătății a confirmat primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în râ…