Acasa Justiție Bărbatul care a făcut un copil cu fiica sa de 14 ani, arestat preventiv

Bărbatul care a făcut un copil cu fiica sa de 14 ani, arestat preventiv

3 min read
0
0
276

Un bărbat din Bistriţa-Năsăud a fost arestat, la Timişoara, fiind acuzat că, timp de mai mulţi ani, a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa minoră, pe care a şi lăsat-o însărcinată când fata avea doar 14 ani.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au în anchetă un caz cumplit în care Daniel Lăcătuş, un bărbat din Bistriţa-Năsăud, este acuzat de act sexual cu un minor în formă continuată şi incest.

Lăcătuş este acuzat că, pe când fiica sa avea 14 ani, a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, iar în 2011, când avea 15 ani, fata a şi născut un copil. Ulterior, potrivit procurorilor, bărbatul a continuat să întreţină relaţii sexuale cu fiica sa, inclusiv după ce tânăra a devenit majoră.

Potrivit procurorilor, ultimele acte sexuale între bărbat şi fiica sa au avut loc în 2017. „În perioada toamna anului 2010 – luna noiembrie a anului 2014, inculpatul – tată al persoanei vătămate minore, născută în data de 28.11.1996, aflată în ocrotirea sa, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în timp ce se aflau în cele două locuinţe ale acestora din jud. Bistriţa-Năsăud, a întreţinut cu aceasta, în mod repetat, raporturi sexuale în urma cărora, în data de 14.05.2011, persoana vătămată minoră a născut un copil minor. În perioada decembrie 2014 şi până în anul 2017, inculpatul şi persoana vătămată, devenită majoră, au întreţinut, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, raporturi sexuale consimţite la una din locuinţele din jud. Bistriţa-Năsăud. În perioada 2010-2017, între inculpat şi persoana vătămată au avut loc aproximativ 20 de raporturi sexuale”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Judecătorii au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Daniel Lăcătuş.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Cum a urzit un procuror prahovean ca să ia pensie de handicap

În ultimul timp, se vorbeşte tot mai mult de desfiinţarea Secţiei speciale de investigare …