Acasa Economic Bonurile câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale sunt cele din 21 august

Bonurile câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale sunt cele din 21 august

1 min read
0
0
39

Bonurile fiscale emise în data de 21 august 2018, cu o valoare de 60 de lei, au fost desemnate câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică.
La această extragere participă bonurile fiscale emise în perioada 1 – 31 august 2018. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.
Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.
Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sex oral în Primărie, cu două minore. Un primar a dat 100 de lei unui proxenet care i-a adus la birou o fată răpită de la şcoală

Primarul comunei ieşene Mogoşeşti Siret a dat o declaraţie în calitate de martor într-un d…