Acasa Eveniment Bulevardul Independenței închis cu prilejul Zilei Internaţionale a Grădinilor Zoologice şi a Parcurilor

Bulevardul Independenței închis cu prilejul Zilei Internaţionale a Grădinilor Zoologice şi a Parcurilor

3 min read
0
0
190

Primarul Municipiului Ploieşti, Adrian Florin Dobre, a dispus închiderea circulaţiei pe Bulevardul Independenţei, în acest weekend, în contextul sărbătoririi „Zilei Internaţionale a Grădinilor Zoologice şi a Parcurilor”.

Acest eveniment se sărbătoreşte în fiecare an, în data de 09 august, pentru a demonstra necesitatea promovării şi protejării parcurilor, precum şi importanţa conservării biodiversităţii.
Astfel, la nivelul comunităţii ploieştene s-a decis ca de sâmbătă, 08 august 2020, începând cu ora 9:00 şi până duminică, 09 august 2020, ora 22:00, să se întrerupă circulaţia autovehiculelor pe Bulevardul Independenţei, de la statuia lui Radu Stanian până la Gara de Sud.
În consecinţă, autobuzele S.C. Transport Călători Express S.A Ploieşti vor circula dinspre Centru spre Sud pe strada Bobâlna, cu staţii la Pelican şi Liceul de Muzică, iar pe sensul dinspre Sud spre Centru, pe strada Democraţiei, cu oprire în staţiile 13 Decembrie, Covurlui şi Muzeul de Istorie.
Traseele de troleibuze 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legătura între Centru si Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs în zona respectivă, iar abonaţii vor utiliza aceste trasee în baza tronsonului comun aprobat.
În locul staţiei Coreco Sud, traseele 1, 2, 30, 32 vor efectua staţia Gara Sud din fata P.T.T.R. Sud, comună cu cea a traseului 101.
Facem precizarea că, atât ruta cât şi intervalul orar de deviere a circulaţiei pot suferi modificări, la indicaţiile agenţilor Poliţiei Rutiere Ploieşti, care vor fi prezenţi în zonă.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

700 de posturi scoase la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare

Vă informăm că 41 de unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor scot l…