Acasa Sport Campionatele Naţionale de Gimnastică Artistică la Ploieşti

Campionatele Naţionale de Gimnastică Artistică la Ploieşti

3 min read
0
0
243

Consiliul Judeţean Prahova, Primăria Ploieşti, împreună cu Federaţia Română de Gimnastică anunţă organizarea în municipiul Ploieşti a două evenimente sportive: Campionatele Naţionale de Gimnastică Artistică şi prima etapă a programului naţional de selecţie ‘Hai cu noi în ţara campionilor!’
Proiectul ‘Hai cu noi în ţara campionilor!’ a fost gândit cu scopul de a atrage către gimnastică un număr cât mai mare de copii, de a descoperi şi creşte noi talente, pentru asigurarea unor generaţii viitoare valoroase de gimnaste şi gimnaşti. Programul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între patru şi şapte ani, iar municipiul Ploieşti a fost ales ca primă gazdă a etapelor de selecţie la cluburile locale.
Evenimentul se va desfăşura sâmbătă, 6 octombrie 2018, începând cu ora 11:00, în exterior, în faţa Sălii Sporturilor Olimpia din Ploieşti.
‘Hai cu noi în ţara campionilor’ reprezintă totodată şi o acţiune premergătoare Campionatelor Naţionale de gimnastică artistică, Open şi al Reprezentativelor de Club Masculin şi Feminin, ajunse la cea de-a 71-a ediţie, organizate de Federaţia Română de Gimnastică, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Prahova şi Primăria Municipiului Ploieşti, în perioada 12 – 14 octombrie 2018. Este pentru a patra oară când Ploieşti va găzdui întrecerile naţionale de gimnastică artistică, după ediţiile din 2007, 2008 şi 2017.
La conferinţa de presă organizată la Palatul Administrativ al Municipiului Ploieşti, vineri, 5 octombrie, au fost prezenţi: Bogdan Andrei Toader, Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Cristian Ganea, Viceprimarul Municipiului Ploieşti, Cristian Nica, Directorul CSM Ploieşti, Andreea Răducan, Preşedinta Federaţiei Române de Gimnastică.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

700 de posturi scoase la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare

Vă informăm că 41 de unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor scot l…