Acasa Opinii CARTELUL NAZIST

CARTELUL NAZIST

8 min read
0
0
137

Toți cititorii trebuie să ia în serios aceste comentarii, sunt acte doveditoare care arată cine a înființat și cine reprezintă Bruxelles UE. La 17 decembrie 1941, sediul central al partidului nazist din Frankfurt, printr-o scrisoare oficială către Rectorul Universităţii din Frankfurt, atestă faptul că C.F. Ophuels este un nazist „de încredere din punct de vedere politic” („politisch verlassicher”). Doar 16 ani mai târziu, acest puternic devotat al coaliţiei Nazi/Cartel semnează „Statutul Curţii de Justiţie a Europei” ca principal arhitect al acesteia.

Noi, popoarele Europei, trebuie să înţelegem că fundamentele Curţii Europene de Justiţie – cel mai înalt organism juridic al „Bruxelles UE” de astăzi, au fost fabricate şi legalizate de acţionarii coaliţiei Nazi/Cartel care include membrii înregistraţi ai partidului nazist.

Timp de jumătate de secol Cartelul a reuşit să înăbuşe oribila şaradă a acţionarilor săi politici. Acum că adevărul a ieşit la iveală, oricum, legitimitatea democratică a „Bruxelles UE” s-a spulberat. Nici o organizaţie democratică – şi nici un cetăţean cu drept de vot – nu-i mai poate ignora trecutul criminal.

La 17 aprilie 1957, C.F.Ophuels – membru al partidului nazist cu numărul 2399061 între 1 mai 1933 şi până în 1945 (întregul regim nazist) – a devenit un „părinte fondator” cheie al celei mai înalte Curţi a Europei.

 

Care erau interesele Cartelului, pe care le serveau Hallstein, Ophuels şi complicii lor în „costume gri”? Cartelul IG Farben s-a format în 1925 din Bayer, BASF, Hoechst şi câteva alte firme germane mai mici, producătoare de produse chimice. Era cea mai mare companie a lumii în domeniul în dezvoltare al vopselelor („Farben”în germană), produselor chimice, farmaceutice, produselor din plastic şi altor produse sintetice patentate.

Cu zeci de mii de patente, IG Farben a fost cel mai mare deţinător de patente al lumii la acel moment. Singurul pas care mai lipsea până la controlul mondial era extinderea patentelor sale pentru a monopoliza giganticele pieţe de produse sintetice aflate în dezvoltare, pentru tot restul lumii. Încă din 1904, preşedintele Bayer Carl Duisburg solicitase formarea unui astfel de cartel, stabilind ca scop explicit pentru industria chimică germană, „guvernarea lumii”.

În vederea îndeplinirii acestui scop, Bayer, BASF şi alte companii chimice germane au fost instrumentele pentru furnizarea de explozibili şi gaze otrăvitoare către armata imperială germană, pentru lansarea primului război mondial. În 1918, datorită eforturilor eroice ale comunităţii mondiale, armata germană a fost înfrântă şi prima încercare a cartelului chimic german de a cuceri lumea, au eşuat. Dar Cartelul nu a renunţat.

BAYER, BASF, HOECHST – operaţionale din 1925 în cadrul Cartelului IG Farben – au finanţat ascensiunea partidului nazist, pregătindu-l tehnic şi logistic pentru cea de-a doua încercare de cucerire a lumii, al doilea război mondial. Până în 1942, industriile chimice din jumătate de Europă au fost sub controlul IG Farben. În 1945, cea de-a doua încercare de cucerire a lumii a eşuat de asemenea.

În 1948, mai mulţi directori ai IG Farben au fost condamnaţi de Tribunalul de la Nürnberg pentru crime de război, genocid, sclavie, jaf şi alte crime împotriva umanităţii, inclusiv construirea lagărului de concentrare de la Auschwitz.

Sunt peste 50.000 de înregistrari autentice ale Tribunalului de la Nurnberg pentru crime de război împotriva Cartelului IG Farben. În timpul ultimei jumătăți de secol, Cartelul Petrolului și Medicamentelor a făcut tot posibilul să mascheze adevărul în ceea ce privește trecutul său criminal și lipsit de scrupule, ca insigator al celor două războaie mondiale. Timp de șase decenii acționarii cartelului au plătit sute de miliarde de dolari pentru mușamalizare,nau construit imperii media pentru manipularea opiniei publice, au rescris cărți de istorie și au cenzurat știrile globale, au finanțat și crescut generații de politicieni – de la stânga la dreapta – în zeci de țări, au plasat „portari” la toate disciplinele academice inclusiv știintă, medicină, istorie, știinte sociale și politice, precum și în alte zone cheie ale societății cum ar fi biserici, uniuni comerciale etc. Și încă ceva: au vânat fără milă pe toți aceia care au îndrăznit  să rupă tăcerea. Aceștia au înființat, dar și conduc din umbră „Bruxelles-UE” azi. (va urma)
Toni SAVU 

 

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

CFR Călători suplimentează trenurile spre litoral și spre Valea Prahovei, în minivacanța de Rusalii

CFR Călători a anunțat că suplimentează capacitatea trenurilor spre litoral și spre Valea …