Acasa Social Cele două persoane din judeţul Prahova suspectate suspectate că ar fi fost infectate cu coronavirus nu au contractat COVID-19

Cele două persoane din judeţul Prahova suspectate suspectate că ar fi fost infectate cu coronavirus nu au contractat COVID-19

3 min read
0
0
324

Cele două persoane din judeţul Prahova suspectate că ar fi fost infectate cu coronavirus nu au contractat COVID – 19, arată analizele de laborator, dar cei doi rămân internaţi în spital până când un nou set de analize va fi gata.

Analizele de laborator infirmă prezenţa COVID – 19 în cazul unui bărbat şi al unei tinere din judeţul Prahova, internaţi la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, după ce au prezentat simptome specifice infectării cu coronavirus.
Potrivit directorului executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniţă, cei doi pacienţi rămân internaţi şi, conform protocoalelor medicale, le vor fi recoltate probe pentru noi analize.
Autorităţile din Prahova au anunţat, joi, că două persoane din judeţul Prahova se află internate cu suspiciunea că ar fi contractat coronavirus. Unul dintre pacienţi, o tânără de 19 ani, a călătorit recent în Italia.
Vineri, aproximativ 270 de persoane din judeţul Prahova se află în izolare la domiciliu. De asemenea, autorităţile au decis închiderea unei şcoli din municipiul Câmpina, unde este elevă tânăra de 19 ani internată la Spitalul Judeţean Ploieşti.
Cei trei pacienţi depistaţi pozitiv cu coronavirus, în România, sunt bine, Ministerul Afacerilor Interne infirmând stirile apărute privind înrăutăţirea stării de sănătate a bărbatului internat la Cluj. De asemenea, mai sunt 52 persoane în carantină şi alte 8.796 persoane în izolare la domiciliu, la nivel naţional.
”În România au fost confirmate 3 cazuri de infectare cu coronavirus, starea celor trei pacienţi fiind bună. Având în vedere informaţiile vehiculate în spaţiul public privind agravarea stării de sănătate a pacientului internat la Cluj, facem precizarea că, potrivit datelor transmise de DSP Cluj, starea bărbatului este staţionară, acesta neavând febră şi nici o evoluţie negativă. Facem, din nou, apel la mass-media sa nu mai transmită public informaţii neverificate din surse oficiale”, transmita MAI.
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

PERCHEZIŢIE LA UN BĂRBAT BĂNUIT DE PROXENETISM

33.000 de euro au fost ridicaţi de poliţişti şi un autoturism de lux a fost indisponibiliz…