Acasa Sport Chedra Tax a trecut și de Old Boys Băicoi, în campionatul de minifotbal; scor 12-2!

Chedra Tax a trecut și de Old Boys Băicoi, în campionatul de minifotbal; scor 12-2!

4 min read
0
0
32

Joi, 22 noiembrie, Chedra Tax s-a duelat cu o echipă aflată în subsolul clasamentului, care nu cunoscuse victoria deloc. Trupa lui Dragoș Chelba a venit la această partidă după o serie pozitivă de unsprezece partide consecutive fără înfrângere.

Prima ocazie a partidei le-a aparținut roș-negrilor. În minutul 1, Ionuț Herea a șutat din interiorul careului, de pe centru, reușind astfel să deschidă scorul. Old Boys a încercat să ofere replica, prin șuturi de la distanță, dar cei care au marcat au fost tot elevii lui Dragoș Chelba, prin Ciprian Neacșu, în minutul nouă. Opt minute mai târziu, o centrare de pe dreapta trimisă de Cristian Mihăiță, paralel cu linia porții, în marginea careului mic, nu a putut fi ajunsă de portarul advers, iar Georgian Condrea face 3-0. Băicoienii au reușit și ei să marcheze în penultimul minut al primului act, urmând ca scorul pauzei să fie stabilit de același Georgian Condrea; 4-1. Așadar, dublă pentru atacantul liderului la zi.

Tot în primul minut al celei de-a doua reprize, Chedra a reușit să marcheze prin Marian Matei; 5-1. Având o poftă frumoasă de joc, Ionuț Herea face și el dubla două minute mai târziu; 6-1, urmat la alte două de Ciprian Neacșu, tot cu o dublă; 7-1. După o jumătate de oră de joc, alb-negrii din Băicoi au creat din nou emoții băieților lui Dragoș Chelba, dar fundașul Florian Pripu s-a dovedit a fi un stâlp greu de trecut. Cu toate acestea, Chedra avea să mai înscrie de cinci ori în cinci minute, prin Georgian Condrea, care a făcut primul poker din acest sezon, Marian Matei, care a făcut și el hat-trick-ul și Ionuț Herea, de asemenea, stabilind scorul final tot cu un hat-trick în această partidă. Finalul de joc le-a aparținut celor din Băicoi, care au marcat cel de-al doilea gol.

Așadar, 12-2 scor final, și Chedra rămâne în continuare neînvinsă în acest tur de campionat. Pentru lider urmează partida cu Petrolul 95 și restanța cu Ader.

George Ghiță

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…