Acasa Sport Chedra Tax devine campioană de toamnă la minifotbal, după ce în ultima etapă a turului a trecut și de formația Petrolul 95 cu scorul de 4-1

Chedra Tax devine campioană de toamnă la minifotbal, după ce în ultima etapă a turului a trecut și de formația Petrolul 95 cu scorul de 4-1

3 min read
0
0
63

Luni, 26 noiembrie, Chedra Tax a izbutit încă o victorie; 4-1 cu Petrolul 95, confruntare ce a contat pentru etapa a 13-a a ligii A de minifotbal.

Pe terenul 1 al bazei sportive Kiru Sport, prima repriză a meciului a oferit doar câteva ocazii la ambele porți. Dacă gazdele din acest meci s-au axat mai mult pe șuturi de la distanță, majoritatea fiind parate de Aurel Panaite, de partea cealaltă, Chedra a ripostat prin viteză și pase scurte, făcând ca mingiile ajunse în careu să treacă la mici distanțe de poarta lui Ion Catană.

În partea secundă, Chedra s-a apărat perfect, ținând la distanță adversarii și, în urma unei lovituri libere, Cristian Gavrilă a deschis scorul în minutul 31, șutând năpraznic, fără nicio reacție pentru experimentatul portar al celor de la Petrolul 95. Patru minute mai târziu, Chedra își mărește avantajul prin Cristian Mihăiță. O vorbă din fotbal sună cam așa: 2-0 este întotdeauna cel mai periculos scor. Asta s-a întâmplat și în acest meci, când imediat după reluarea jocului, Valentin Sandu a redus din handicap; 2-1. Elevii lui Dragoș Chelba, însă, au arătat de multe ori în acest campionat că psihicul joacă un rol foarte important indiferent de moment și de câștigat câștigă doar cei ce cred. Astfel, în minutul 39, Cristian Mihăiță a reușit dubla, iar în ultimul minut de joc, Florin Pripu a stabilit scorul final cu o lovitură de cap imparabilă; 4-1.

Așadar, în urma acestui rezultat, Chedra Tax devine campioana de toamnă a acestui sezon, cu un meci mai puțin disputat. Partida cu Ader urmând să se joace joi, 29 noiembrie, cu începere de la ora 21:20!

George Ghiță

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…