Acasa Sport Chedra Tax, o nouă victorie în campionatul de minifotbal, după 3-2 cu MFC Troia

Chedra Tax, o nouă victorie în campionatul de minifotbal, după 3-2 cu MFC Troia

4 min read
0
0
188

Luni, 8 aprilie, Chedra Tax a învins cu 3-2, în confruntarea restantă ce a contat pentru etapa a 20-a a ligii A, pe formația MFC Troia. Debutul partidei ce a avut loc pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport a fost dominat de băieții lui Dragoș Chelba. Din nefericire, posesia prelungită din primele zece minute nu a fost concretizată de roș-negrii, MFC Troia echilibrând repede balanța, atacând de câteva ori poarta lui Vali Ion. Mai întâi Cristian Gavrilă a șutat milimetric pe lângă buturile lui Narcis Nedelcu, ca puțin mai târziu, Andrei Ciobanu să treacă și el pe lângă marcarea golului. Deschiderea de scor s-a produs în minutul 14. Vladimir Butufei a înscris la capătul unui contraatac, cu un șut pe centrul porții, din interiorul careului. Răspunsul Troiei a venit rapid, aceasta egalând. Când se părea că zarurile primei reprize au fost aruncate, în penultimul minut de joc al primului act, același Vladimir Butufei o aduce pe Chedra Tax în avantaj. 2-1 la pauză, iar în tabăra roș-negrilor se instala liniștea.

În partea secundă, terenul de joc s-a „înclinat”, ocaziile de gol înmulțindu-se la poarta apărată de Vali Ion. „Munca” alb-portocaliilor a fost răsplătită după numai șase minute, când portarul Chedrei le oferă pe tavă o minge celor de la Troia, aceștia neiertându-l, egalând din nou. 2-2, așadar, același rezultat înregistrat și în tur. După o minge trimisă în adâncime de către Daniel Chiriță, fostul mare jucător al Petrolului Ploiești, care și-a făcut totodată debutul sub comanda lui Dragoș Chelba, Cristian Vasile a scăpat singur, în lateral, spre poarta adversă, de unde atacantul a șutat năpraznic, marcând al 3-lea său gol în acest campionat; 3-2.

Pe final de confruntare, Chedra și-a așteptat adversara, făcând un joc defensiv perfect, Florin Pripu și co nemaidând nici o șansă Troiei.

S-a terminat 3-2, iar Chedra a reușit să lege patru meciuri consecutive cu victorie, fiind în continuare lidera la zi a campionatului de minifotbal din județul Prahova.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Programul de distribuire a pachetelor cu produse alimentare şi de igienă în Ploiești

Primăria Municipiului Ploieşti, prin Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare, informe…