Acasa Sport Chedra Tax, set în ambele reprize cu Clarf United; 12-1!

Chedra Tax, set în ambele reprize cu Clarf United; 12-1!

3 min read
0
0
42

Joi, 15 noiembrie, în runda cu numărul 11 a ligii A, cu începere de la ora 19:50, Chedra Tax a dispus de Clarf United cu scorul de 12-1.

Elevii lui Dragoș Chelba au început în forță prima repriză și în minutul 2, Marian Matei a deschis scorul, ca trei minute mai târziu, Ciprian Neacșu să facă 2-0. Profitând de spațiile largi din defensiva adversarilor, Chedra a mai marcat o dată, prin Cristian Mihăiță, în minutul 10; 3-0, urmat după altele două de George Ghiță; 4-0. Pasele repetate ale roș-negrilor au dus la marcarea încă unui gol; Ciprian Neacșu a împins mingea în poartă pentru 5-0, reușind dubla, iar în ultimul minut al primului act, George Ghiță a făcut dubla, stabilind scorul pauzei; 6-0.

Ocaziile consecutive la poarta celor de la Clarf United au adus majorarea scorului la numai două minute după începerea mitanului secund, când Ciprian Neacșu a reușit primul hat-trick al acestui meci; 7-0, iar la un minut diferență, Cristian Mihăiță a făcut și el dubla; 8-0. Primul marcator al meciului, Marian Matei a completat dublele în minutul 26, pentru 9-0, ca după patru minute mai târziu să reușească al doilea hat-trick al meciului. Așadar, 10-0, însă Clarf a arătat că încă mai are un cuvânt de spus și a marcat repede; 10-1. Pofta mare de joc a băieților conduși de pe margine de Dragoș Chelba nu s-a tăiat și, în minutul 33, Ionuț Herea a înscris și el; 11-1, iar în ultimul minut de joc, Andrei Rusu a stabilit scorul final; 12-1.

După acest scor-fluviu, Chedra rămâne liderul ligii A, cu un joc mai puțin disputat, urmând ca etapa viitoare să întâlnească penultima clasată, Old-Boys Băicoi.

George Ghiță

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…