Acasa Social Cinci persoane, din Prahova, depistate că nu au respectat măsura autoizolării. IPJ Prahova a întocmit dosar penal unei persoane

Cinci persoane, din Prahova, depistate că nu au respectat măsura autoizolării. IPJ Prahova a întocmit dosar penal unei persoane

2 min read
0
0
358

Cinci persoane din zonele Ceraşu şi Iordăcheanu au fost prinse că nu au respectat măsura autoizolării la domiciliu şi a fost sesizată Poliţia, informează, luni, DSP Prahova.

Conform sursei citate, cei cinci au fost reclamaţi de vecini.

„Persoane din zona Ceraşu şi Iordăcheanu nu au respectat măsura autoizolării la domiciliu, au fost depistaţi pe raza localităţii de domiciliu şi a fost sesizată Poliţia. Este vorba despre cinci persoane, este infracţiune”, a anunţat şeful DSP Prahova, Dan Ioniţă.

Cei cinci sunt adulţi se aflau în autoizolare, din data de 25 februarie, din cauză că se întorseseră din Italia, zona Lombardia.

Conform DSP Prahova, cei cinci nu au avut niciun motiv să părăsească domiciliul, nu sunt bolnavi şi nu au avut nicio urgenţă.

Probe prelevate de la 13 persoane care provin din zone unde au fost semnalate cazuri de infectare cu virusul COVID -19 (coronavirus) sunt în lucru, luni, la cele 5 centre de testare, conform datelor furnizate de Ministerul Sănătăţii.
Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 475 de teste.

„Dintre acestea 472 au ieşit cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu acest virus, şi trei cazuri, mediatizate deja, au avut rezultat pozitiv”, precizează sursa citată.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova a întocmit dosar penal unei persoane aflate în izolare la domiciliu, care nu a respectat normele de izolare, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

700 de posturi scoase la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare

Vă informăm că 41 de unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor scot l…