Acasa Eveniment Cinci persoane la audieri, în urma percheziţiilor din prahova, într-un dosar de furt şi proxenetism

Cinci persoane la audieri, în urma percheziţiilor din prahova, într-un dosar de furt şi proxenetism

2 min read
0
0
207

Cinci persoane au fost conduse la audieri, marţi, în urma unor percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii prahoveni într-un dosar de furt calificat şi proxenetism.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova transmis astăzi, descinderile au avut loc în comuna Blejoi şi în oraşul Boldeşti Scăeni, la audieri ajungând doi bărbaţi şi trei femei.
„Din cercetări a rezultat faptul că persoanele bănuite ar fi săvârşit două infracţiuni de furt calificat. Astfel, în cursul lunii martie, acestea ar fi pătruns prin efracţie, pe timpul nopţii, în incinta a două societăţi comerciale, de unde ar fi sustras suma de 2.900 de lei, respectiv 9.800 de lei şi 500 de euro”, se arată în comunicat.
Conform aceleiaşi surse, doi dintre suspecţi sunt bănuiţi că ar fi săvârşit infracţiuni de proxenetism în localităţile Păuleşti şi Blejoi.
În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat telefoane mobile, tablete, un laptop, precum şi mai multe ustensile despre care există suspiciunea că ar fi fost utilizate la săvârşirea celor două furturi.
IPJ Prahova mai precizează că în comuna Blejoi a avut loc şi o razie, la care au participat poliţişti din cadrul mai multor subunităţi teritoriale. Poliţiştii au controlat 43 de autovehicule, au legitimat 54 de persoane şi au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale.

Imagini:

PH_perchezitii 07.08.2018

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Viorel Moldovan – noul antrenor principal al echipei Petrolul Ploieşti

Tehnicianul Viorel Moldovan a fost instalat, duminică, în funcţia de antrenor principal al…