Acasa Politică CJ Prahova a sesizat poliția după ce un document fals anunţa reluarea furnizării apei calde

CJ Prahova a sesizat poliția după ce un document fals anunţa reluarea furnizării apei calde

2 min read
0
0
116

Un document despre care Consiliul Judeţean (CJ) Prahova anunţă că este un fals a circulat, joi, în spaţiul public, înscrisul respectiv anunţând reluarea furnizării agentului termic în „oraş”, din dispoziţia preşedintelui CJ, Iulian Dumitrescu.
„În urma apariţiei în spaţiul public a unui înscris care conţine, în antet, stema judeţului Prahova, precum şi semnături atribuite preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), Iulian Dumitrescu, şi secretarului general al judeţului Prahova, Hermina Adi Bîgiu, precizăm că este un FALS”, se arată într-un comunicat al CJ.


Documentul intitulat „Dispoziţie pentru modificarea Dispoziţiei nr. 387 din 25 august 2022 a preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, privind convocarea Consiliului Judeţean Prahova în şedinţă ordinară” anunţă că preşedintele CJ a emis „prezenta dispoziţie” ca, începând cu data de 1 septembrie, ora 20,00, să se reia furnizarea de agent termic în oraş.
Având în vedere criza apei calde din Ploieşti, prin termenul „oraş” se înţelege că se face referire la municipiul reşedinţă de judeţ.
„Pentru prejudiciul de imagine adus instituţiei publice, cât şi pentru dezinformarea creată în spaţiul public, cele două documente vor fi înainte Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova pentru confruntarea şi demararea procedurilor legale. Pentru corecta informare privind activităţile şi deciziile CJ Prahova, vă rugăm să accesaţi site-ul instituţiei: https://cjph.ro/, precizează CJ Prahova.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Condamnată la 13 ani de închisoare, după ce și-a lovit mătuşa cu un topor

O femeie din judeţul Prahova care, în luna mai a acestui an, şi-a lovit mătuşa cu un topor…