Acasa Diverse Coca Cola ne-a băgat pe gât pe Moș Crăciun

Coca Cola ne-a băgat pe gât pe Moș Crăciun

2 min read
0
0
99

Reclamele Coca-Cola asociate cu Moş Crăciun au devenit o tradiţie de 80 de ani în istoria companiei americane, ajutând-o să-şi crească vânzările de Coca-Cola în timpul iernii în mod exponenţial.

În anii ’30 ai secolului trecut, înaintea erei televiziunii, a filmului color şi a revistelor color, apariţia reclamelor cu un Moş Crăciun în roşu şi alb îndemnând publicul să consume Coca-Cola, a făcut ca, pentru mulţi americani, imaginea Moşului Crăciun cel modern să fie asociată cu celebra băutură răcoritoare.

Cunoscuta firmă de sucuri a angajat un grafician care a schițat un Moș Crăciun în culorile băuturii Coca Cola, așa cum îl știm și astăzi.

Spiritul Crăciunului a fost deturnat de cunoscuta companie pe plan mondial. Puțini dintre noi mai ținem cont de valorile creștine, mai important fiind așteptarea cadourilor decât nașterea Domnului Isus Cristos.

Majoritatea populației se înghesuie în supermarket „în spiritul Crăciunului”, însoțită până la saturație de imagini cu Moș Crăciun,  care ne îndeamnă să cumpărăm…. să cumpărăm…. să cumpărăm….

Load More Related Articles
Load More By Liviu
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Procurorul „Zdreanță” zis „Portocală” a ajuns la Parchetul General cu o atitudine sfidătoare

Fostul procuror DNA Ploieşti, Mircea Negulescu, zis „Zdreanță” şi „Portocală”,…