Acasa Social Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“, aniversare 30 de ani CONCORDIA

Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“, aniversare 30 de ani CONCORDIA

2 min read
0
0
47

Organizația Umanitară CONCORDIA organizează principalul eveniment de strângere de fonduri al anului, Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“ cu ocazia aniversării a 30 de ani, joi, 29 septembrie 2022, începând cu ora 18:30, la Teatrul ODEON din București. 

Pe scena evenimentului vor urca violonistul Alexandru Tomescu, pianista Adela Liculescu și alți invitați speciali care au fost alături de CONCORDIA de-a lungul timpului, precum și Corul copiilor din CONCORDIA sub coordonarea prof. Teodora Banu Nistoroiu, acompaniat la pian de Daniel Dumitrașcu, iar la vioară de Lucian Duță.  Gazda evenimentului va fi și de această dată jurnalista Irina Păcurariu.

Concertul Caritabil Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“ are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii și tinerii din medii vulnerabile, pe care CONCORDIA îi sprijină să își regăsească încrederea, să se dezvolte și să pornească pe un nou drum spre o viață independentă. Accesul la eveniment se va face pe baza biletului în valoare de 100 LEI.

Evenimentul este realizat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României și cu sprijinul Teatrului Odeon.

Mai multe detalii și rezervări la următoarele date de contact: concert@concordia.org.ro | +40 31 1076981 | Drumul Regimentului 20D, Sector 1, București www.concordia.org.ro.

Parteneri GOLD: The GrandGoodMills România.

Parteneri: Ambasada Austriei la BucureștiForumul Cultural Austriac BucureștiTeatrul Odeon București, PEPCO România, AgranaSchoenherrApa BucovinaBlue Film ProductionCosmin Sbarcea – Fotografie de evenimentHolograma3D.

Partener media: stirileproprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Condamnată la 13 ani de închisoare, după ce și-a lovit mătuşa cu un topor

O femeie din judeţul Prahova care, în luna mai a acestui an, şi-a lovit mătuşa cu un topor…