Acasa Justiție Condamnată la 13 ani de închisoare, după ce și-a lovit mătuşa cu un topor

Condamnată la 13 ani de închisoare, după ce și-a lovit mătuşa cu un topor

2 min read
0
0
21

O femeie din judeţul Prahova care, în luna mai a acestui an, şi-a lovit mătuşa cu un topor, aceasta fiind găsită inconştientă, a fost condamnată la 13 ani de închisoare pentru violenţă în familie. Agresoarea trebuie, de asemenea, să plătească peste 17.000 de lei Spitalului Judeţean, cheltuieli pentru îngrijirea victimei, dar şi 40.000 de euro daune morale rudelor femeii, care a decedat după nouă zile de spitalizare.

Judecătorii Tribunalului Prahova au condamnat la 13 ani de detenţie o femeie de 40 de ani, care, în data de 21 mai a.c., şi-a lovit mătuşa, în vârstă de 64 de ani, în repetate rânduri, cu un topor. Agresoarea este cea care a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Femeia atacată cu toporul a fost găsită inconştientă, iar după nouă zile de spitalizare ceasta a decedat.
Totodată, magistraţii au decis că femeia condamnată trebuie să achite 40.000 de euro daune morale unei rude a victimei, dar şi să plătească Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti suma de de 17.871 lei, cu titlu de daune materiale, constând în cheltuieli de spitalizare.
Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Modificările aduse legilor justiţiei, în perioada 2017-2019, obstacol major în buna funcţionare a DNA

Procurorul general Gabriela Scutea a declarat joi că DNA a continuat anul trecut să obţină…