Acasa Contact

Contact

stirileproprahova.ro este un cotidian regional independent care are ca scop sprijinirea comunităţii prahovene şi a valorilor acesteia. Dedicarea noastră faţă de informarea corectă a cititorilor este cel mai bun mod de a contribui la construirea unui viitor mai bun pentru comunitatea în care trăim. De aceea, stirileproprahova.ro va oferi cititorilor, în fiecare zi, informaţii actuale, de larg interes și de calitate.

stirileproprahova.ro este un ziar echidistant politic, critic atât faţă de Putere, cât şi faţă de Opoziţie, încercând să prezinte puncte de vedere cât mai variate. Echipa de jurnalişti respectă un cod deontologic, conform căruia fiecare are datoria să informeze corect, să se străduiască să informeze complet, să caute şi să comunice faptele aşa cum acestea pot fi cunoscute prin verificări rezonabile în virtutea dreptului publicului de a fi informat.

stirileproprahova.ro se angajează să lupte împotriva corupţiei şi a afacerilor ilegale, să investigheze şi să dezvăluie orice problemă care afectează comunitatea şi să facă tot posibilul ca aceasta să fie rezolvată de organelle abilitate.
stirileproprahova.ro va acţiona în interesul public şi va lupta pentru dreptul la libera exprimare precum şi pentru accesul neîngrădit al publicului la informaţie.

Sesizări, informații, opinii:

redactie@stirileproprahova.ro

Publicitate:

office@stirileproprahova.ro

One Comment

  1. x

    07/03/2017 at 21:21

    buna ziua.as avea o rugaminte : cand publicati o stire din alta tara puneti titlul „In republica,regatul ..x”