Acasa Social Continuă acţiunile de spălare cu detergent şi dezinfectare pe străzile din municipiul Ploieşti

Continuă acţiunile de spălare cu detergent şi dezinfectare pe străzile din municipiul Ploieşti

3 min read
0
0
334

Primarul Municipiului Ploieşti, Adrian Florin Dobre, a decis continuarea acţiunilor de spălare cu detergent şi dezinfectare pe străzile din municipiul Ploieşti, potrivit unui comunicat al administrației locale.

Astfel, reamintim că programul de spălat şi dezinfectat carosabil se execută zilnic, în trei schimburi, de către operatorul de salubritate, S.C. Rosal Grup S.A, precum şi de către S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L., activităţile respective fiind atent monitorizate de Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti.
Activitatea de curăţare, pe toate străzile din municipiul Ploieşti, se efectuează prin spălarea domeniului public cu detergent pudră (biodegradabil).
Totodată, reamintim că echipajele S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L. desfăşoară, zilnic, activităţi de spălare cu atomizoare în zonele adiacente pieţelor şi staţiile de transport public din oraş.
Detalii privind programul de desfăşurare a acţiunilor de spălare cu detergent şi dezinfectare în municipiul nostru se pot solicita direct la Dispeceratul permanent al municipalităţii: 0244/984.
Pot fi consultate şi informaţiile publicate, periodic, de către cei doi operatori locali, S.C. Rosal Grup S.A şi respectiv S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti S.R.L., prin intermediul paginilor oficiale de internet (https://www.rosal.ro/rosal-prahova/ şi www.sguploiesti.ro) sau al paginilor de Facebook administrate de cele două societăţi amintite, accesându-se următoarele adrese de internet:
https://www.facebook.com/Rosal-Prahova-368659067259750
https://www.facebook.com/SGUPloiesti

„Rămânem aproape de autoritățile locale! Rosal Group continua operațiunile de dezinfectare a trotuarelor, stațiilor de autobuz, băncilor, parcurilor, zonelor adiacente spitalelor, gărilor și a spațiilor de joacă. Totodată, intervenim și în dezinfectarea străzilor din Ploiești. Ținem să precizăm că am folosit și folosim soluții recomandate de Centrul European de Control si Prevenire a Bolilor! Nu uitați să respectați recomandările autorităților! Noi muncim pentru voi! Voi stați acasă pentru noi!”, precizează Rosal Grup SA.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

8 persoane reţinute şi 26 sub control judiciar în dosarul privind obţinerea ilegală de permise auto

Opt persoane au fost reţinute, iar 26 au fost plasate sub control judiciar de procurori în…