Acasa Opinii CONTROLUL MENTAL PE BAZĂ DE TRAUME

CONTROLUL MENTAL PE BAZĂ DE TRAUME

14 min read
0
0
334
Crimele sunt in plin elan si elementele de baza ale civilizatiei palesc… Cartelul drogurilor si al bandelor teroriste sfâsie violent civilizatia impunându-i o lege intunecata ce cedeaza barbarismului si genereaza o imagine a unui fenomen fara precedent. Acestea sunt vremurile intunecate a globalizarii ce acopera si ingenunchiaza umanitatea, acest viitor intunecat este cea mai mare amenintare si totul va fi un fals. Omul va fi modelat ca o creatura pierduta si ascultatoare, acesta va fi dezastrul nostru care se naste cu impresia ca suferinta si durerea este infinitul pe care trebuie sa-l induram.
Cea ce ni se intâmpla azi este dezastrul creierului si falsele proiectii. Sa nu lupti si sa te izolezi este catastrofal… este ca si când tu ai recunoaste infernul ca un miracol ce depaseste prezentul, oferindu-ne sa existam fara aparare, sa fim smulsi si exilati. Trebuie sa refuzam pieirea si sa nu acceptam sa devenim rebuturi.
Pamântul azi e populat cu nulitati ratate ce striveste adevarul. Acesti dementi, intr-o singura clipa, suprima pe bandă civilizatii, iar daca ne vom trezi prea târziu vom avea in fata noastra numai deceptiile pe care le vom trai si vom supravietuii doar pentru a duce la indeplinire o formalitate inutila. E ca si cum viata noastra noastra trebuie sa se hraneasca cu agonia altei fiinte, un abator ce daruieste deliciile unui destin satanic ce ne impinge sa devenim ca ei, idioti si goli pe dinauntru, sa ne târâm cu nepasare, sa alergam spre descompunere. Oare e prea târziu ca umanitatea sa scape? E prea târziu sa se ridice? Spiritul nu este considerat decât un nimic? Atunci aceasta lume nu va devenii decât un abator mediocru.
Ce vom face noi, cu lanturile si cu legile daruite de acesti satanisti? Oare nu vom deveni lipsiti de instincte nepurtând un nume, iar propria imagine sa fie necunoscuta? Eu numesc toate acestea o fiinta inutilizabila ce poseda o inima de ceara ce se modeleaza pe orice obiect, o strâmbatura care a anulat sperantele. Acum vom trece la adevaruri reale si dureroase pe care unii nu le vor crede, dar aceasta este realitatea de azi.
Imperiile viitorului, vor fi imperiile mintii. Azi, tehnicile de control al mintii sunt perfecționate, guvernele care se vor ocupa de educatie mai mult de o generatie isi vor putea controla mult mai usor supusii, fara sa mai aiba nevoie de armata si de politisti. Asta se intâmpla la ora actuala cu copiii dumneavoastra!
Josef Mengele , „Ingerul Mortii”, a realizat experimente de control mental asupra mai multor mii de gemeni, sub coordonarea lui Heinrich Himmler si a Institutului Medical Kaiser Wilhelm din Berlin.
Mengele s-a nascut dintr-o linie genealogica reptiliana, cu o vasta experienta satanica. A fost maestru al Ilumiatilor si detinea pozitii mult mai inalte. Cât timp  a profesat „doctor” in lagarul de concentrare de la Auschwitz, condus de I.G. Farben, a facut experimente pe sute de mii de detinuti. Toate aceste experiente au dus la a suprima vointa individuala. A folosit controlul mental pe baza de traume care azi este pus in functiune.
Proiectul Monarh este unul din nenumaratele programe din cadrul MK Ultra. In pofida dezmintirilor oficiale, el nu numai ca este continuat la ora actuala sub alte nume, dar a fost chiar masiv extins. Fundamentul acestor proiecte aplicate in lumea intreaga este o tehnica numita controlul mental pe baza de traume, care explica, intre altele, si ceea ce fac satanistii.
Mintea umana are un mecanism de autoaparare care compartimenteaza memoria in urma unei traume intense. Asa se explica de ce oamenii nu-si pot aminti accidentele majore de circulatie.
Fratia a inteles acest mecanism inca din cele mai vechi timpuri. In lagarele de concentrare din Germania nazista au fost mult perfectionate. Mengele si nazistii au inteles ca daca poti traumatiza continuu pe cineva prin tortura, abuz sexual si prin sacrificarea si torturarea altor persoane sub ochii victimei, poti transforma mintea acesteia intr-un fel de fagure de miere cu tot felul de compartimente sau bariere amnezice. Asa se explica amploarea incredibila pe care au luat-o ritualurile satanice.
Odata mintea divizata in mai multe compartimente care nu stiu nimic unele de existenta celorlalte, acestea pot fi programate pentru diferite sarcini sau experimente. Prin folosirea unor cuvinte cheie, sunete sau semnale, aceste compartimente pot fi scoase in fata sau impinse in spate la fel ca niste sertare.
Compartimentul activat devine nivelul constient al persoanei in cauza, dupa ce el este inchis din nou in subconstient pentru a putea accesa un alt compartiment. Altfel spus, dupa ce victima indeplineste o anumita sarcina, ea uita complet ce a facut, cu cine și de ce. Aceasta stare a devenit cunoscuta sub numele de Tulburare a Personalitatii Multiple (MPD) sau Tulburare a Identitatii Disociative (DID). Cea din urma este mai simplu de manipulat, caci compartimentele nu devin „personalitati” in sine, ci doar fragmente disociate ale mintii, care s-au detasat de restul constiintei. Este ca si cum ai roti butonul unui aparat de radio, prinzând postul pe care il doresti. Chiar si aceasta tehnica pare primitiva prin comparatie cu ultimele metode la care s-a ajuns.
În urma cercetarilor, David Icke a constatat ca exista o obsesie a satanistilor si pedofililor pentru sexul anal cu fetite, dar si cu baieti mici. Terapeutul britanic Vera Diammond a explicat ca aceasta este metoda garantată de a crea multipli. Oamenii programati prin intermediul Sindromului Personalitatii Multiple isi dezvolta o memorie fotografica.
Cuvintele comunicatorului le sunt dictate sub hipnoza, apoi compartimentate, folosind de multe ori instrumente cu voltaj ridicat care reduc nivelul de zahar din sânge, facând persoana mai predispusa catre sugestibilitate. Ulterior, un singur cuvînt, o fraza sau o actiune sunt suficiente pentru a activa respectibilul compartiment mental, iar robotul uman reproduce cuvânt cu cuvânt mesajul comunicantului, la fel ca o banda inregistrata. Personal, nu am vreo indoiala ca multi dintre liderii lumii sunt ei insisi sub influenta controlului mental practicat de manipulatori.
Robotii umani controlati mental, inclusiv copiii foarte mici, sunt instrumente perfecte pentru acte sexuale bizare de care se folosesc presedintii, liderii straini, politicienii si oamenii de afaceri. De multe ori, aceste acte sunt incurajate pentru a-i atrage pe acesti lideri in sfera de influenta a Fratiei, sau pentru a-i compromite si pentru a-i santaja, silindu-i sa faca ce li se spune.
Când vorbesc de acte sexuale „bizare”, nu exagerez deloc si nu-mi vine deloc usor sa vorbesc despre ceea ce urmeaza. Consider, insa, important ca acest val sa fie ridicat, daca nu pentru alt motiv, macar de dragul celor care sunt supusi acestor torturi grotesti chiar in timp ce dumneavoastra cititi aceste rânduri. Din motive cât se poate de evidente, robotii umani nu pot vorbi de ceea ce li se intâmpla. Fie sunt adusi in stare de zombi si nu-si mai amintesc nimic, fie, daca Fratia ii considera expirati, sunt ucisi in mod obisnuit sau in ritualuri satanice la care participa oameni foarte faimosi. Vi se pare ca stiti totul despre cei pe care ii vedeti la televizor? In cazul acesta va rog sa cititi mai departe.
Din fericire, exista o femeie foarte curajoasa, supusa inca din copilarie unui plan de programare mentala si care a scapat din sclavia impusa de guvernul Statelor Unite. A urmat un lung si dureros șir de sedinte de deprogramare, sedinte care au durat mai bine de un an, in urma carora amintirile au inceput sa-i revina un câte una. Femeia se numeste Cathy O Brien si este o americanca de origine irlandeza. Impreuna cu Mark Phillips, ea a scris o carte pe care si-a publicat-o singura, intitulata TRANSFORMAREA AMERICII. (Va urma)
Toni SAVU
  • Un naiv – Eminescu

    În poezia lui „Împărat și proletar”, Mihai Eminescu are o strofă pe care cei mai în vârstă…
  • Capcana conspiraționismului (III)

    Am scris în articolele precedente despre conspiraționiștii care văd la tot pasul intervenț…
  • Capcana conspiraționismului (I)

    Evident, oricine are dreptul constituțional să exprime puncte de vedere, câtă vreme nu înc…
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Elena Udrea, condamnată la 8 ani închisoare cu executare

Fostul ministru Elena Udrea a fost condamnată, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti la 8 ani…