Acasa Politică Cristian Mihai Ganea, candidatul PRO România la Primăria municipiului Ploieşti

Cristian Mihai Ganea, candidatul PRO România la Primăria municipiului Ploieşti

3 min read
0
0
310

Viceprimarul Cristian Mihai Ganea a fost desemnat candidat la Primăria Ploieşti din partea PRO România Ploieşti.
De profesie economist, Cristian Mihai Ganea a activat în mai multe companii private, în funcţii de conducere. În anul 2015 a fost ales preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD şi viceprimar al municipiului Ploieşti. A reuşit să deblocheze şi să finalizeze proiectele finanţate din fonduri europene la Ploieşti şi, contrar lipsei de viziune şi capacitate a primarului PNL, a rezolvat multe din problemele oraşului.
PRO România Prahova îşi pune toată încrederea în Cristian Mihai Ganea, care, după şase ani petrecuţi în administraţia locală, ştie foarte bine ceea ce îşi doresc oamenii şi ce măsuri trebuie luate pentru ca Ploieştiul să devină un oraş modern.
„După patru ani de târguială politică între Consiliul Local şi conducerea PNL, am înţeles că Ploieştiul are nevoie de o echipă care să fie permanent ancorată în realitate şi de un management coerent. Proiectele de infrastructură, curăţenia oraşului, viitorul învăţământului, sistemul de sănătate orăşenesc, susţinerea mediului de afaceri, sunt deziderate care nu se pot implementa decât cu susţinerea unui partid de centru stânga aşa cum este PRO ROMANIA.”, declară viceprimarul Cristian Mihai Ganea.
PRO România propune alegătorilor o echipă nouă şi ambiţioasă,cu multă experienţă în gestionarea chestiunilor administrative: dacă pentru conducerea Consiliului Judeţean a desemnat-o pe Mădălina Lupea, fost prefect al judeţului Prahova, pentru Primăria Ploieşti l-a ales pe viceprimarul Cristian Mihai Ganea, factorul de echilibru din actuala administraţie locală ploieşteană.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Turistul britanic căutat de salvamontişti a fost găsit spânzurat

Turistul de 42 de ani din Marea Britanie, care a fost dat dispărut de familie, luni dimine…