Acasa Justiție CSM va analiza pe 28 februarie cererea de demisie a procurorului Mircea Negulescu

CSM va analiza pe 28 februarie cererea de demisie a procurorului Mircea Negulescu

1 min read
0
0
251

Cererea de demisie a procurorului Mircea Negulescu, recent transferat de la DNA Ploiești la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, va fi analizată în plenul Consiliului Superior al Magistraturii pe data de 28 februarie.

„Cererea de demisie a domnului Negulescu Mircea, în prezent procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, transmisă pe email și fax la data de 17 februarie 2017, orele 20.37, a fost înregistrată la Consiliul Superior al Magistraturii azi, 20 februarie 2017, urmând să fie pusă în discuție și analizată în ședința plenului din data de 28 februarie 2017”, se precizează într-un comunicat al CSM, transmis luni.

Conform sursei citate, Secția pentru procurori în materie disciplinară a CSM va analiza, tot în data de 28 februarie, nota Inspecției Judiciare cu propunerea de suspendare din funcție a procurorului Negulescu.

Inspecția Judiciară a dispus, anterior, începerea cercetării disciplinare în cazul procurorului Mircea Negulescu, inspectorii judiciari propunând suspendarea din funcție a acestuia până la finalizarea procedurii.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Guvernul ia în calcul înăsprirea restricțiilor

Guvernul ia în calcul modificarea restricțiilor de circulație, din cauza creșterii numărul…