Acasa Eveniment Cu câți bani au reușit să fugă hoții, după ce au aruncat în aer bancomatul din Sinaia

Cu câți bani au reușit să fugă hoții, după ce au aruncat în aer bancomatul din Sinaia

3 min read
0
0
269

Autorităţile se dovedesc incapabile să îi prindă pe cei care dau atac după atac, la automatele bancare, iar spargerile de acest fel devin o rutină. După cum v-am informat, luni dimineață, doi indivizi mascaţi au aruncat în aer un bancomat din apropierea Castelului Peleş.

Indivizii au plănuit în detaliu lovitura. S-au echipat cu haine închise la culoare şi au purtat cagule. Atacul l-au dat dimineaţa, la ora 4, cât era încă întuneric, şi au avut grijă să acopere camerele de supraveghere cu un fes.

Bubuitura pe care au provocat-o ca să dizloce automatul bancar i-a trezit pe turiştii cazaţi la hotelurile din apropiere.

Bancomatul pe care suspecţii l-au aruncat în aer era montat pe peretele unui hotel. Potrivit unor surse din anchetă, în momentul atacului, în automat erau 50.000 de lei însă, deocamdată, nu se ştie suma exactă cu care au reuşit să fugă hoţii. Printre bucăţile de plastic şi cioburi rămase în urmă, poliţiştii au găsit mai multe bancnote.

Anchetatorii bănuiesc că după atac, hoţii au fugit prin pădurea din apropiere. Deşi zona a fost verificată de poliţişti şi jandarmi până acum suspecţii nu au fost prinşi.

În ultima vreme, atacurile de acest fel sunt tot mai dese în România.

La jumătatea lunii ianurie, indivizi mascaţi au forţat intrarea într-un supermarket din Arad şi au incercat să smulgă cu maşina un bancomat amplasat în interior. Pentru că au fost surprinşi de un paznic, hoţii au fugit fără prada.

Nu la fel s-a întâmplat în decembrie, anul trecut când indivizi – încă aflaţi în libertate – au aruncat în aer un bancomat amplasat în curtea unui restaurant din apropierea pârtiilor din Poiana Braşov. Hoţii au plecat atunci cu aproape 100.000 de lei.

Nu au fost prinşi nici tâlharii care au aruncat în aer un bancomat din Braşov, în decembrie 2018 şi au furat peste 160.000 de lei.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

700 de posturi scoase la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare

Vă informăm că 41 de unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor scot l…