Acasa Social Cu prilejul „Galei Excelenţei 2018”, Primăria Ploiești va premia cei mai merituoşi elevi

Cu prilejul „Galei Excelenţei 2018”, Primăria Ploiești va premia cei mai merituoşi elevi

2 min read
0
0
51

Centrul Judeţean de Excelenţă Prahova, unitate de învăţământ cu personalitate juridică, finanţată de la bugetul local al Primăriei Municipiului Ploieşti, va premia cu prilejul „Galei Excelenţei 2018” pe cei mai merituoşi elevi ai săi. Gala se va desfăşura pe data de 28 septembrie 2018, ora 16.00, la Filarmonica „Paul Constantinescu’- Ploieşti.
Elevii premianţi au obţinut rezultate notabile la concursurile şi olimpiadele şcolare, recunoscute de Ministerul Educaţiei Naţionale, în anul şcolar 2018-2019, la disciplinele la care urmează cursuri în cadrul Centrului de Excelenţă.
Evenimentul îşi propune să fie atât un prilej de sărbătoare, de recunoaştere a performanţelor notabile ale elevilor care sunt membri ai Centrului Judeţean de Excelenţă Prahova – Ploieşti, cât şi de încurajare şi de susţinere a excelenţei în educaţie.
La Gală vor fi prezenţi şi foşti absolvenţi ai Centrului Judeţean de Excelenţă Prahova, Bonifate Tudor – admis în acest an primul la Facultatea de Drept Bucureşti și Andrei Ilie, masterand şi premiant al Universităţii Oxford – Marea Britaniei.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Ion Cristoiu și Gabriel Oprea, audiați la Secţia pentru investigarea magistraţilor în legătură cu fotografia în care apare Kovesi la crama lui Ghiţă

Jurnalistul Ion Cristoiu a fost audiat, joi, la Secţia pentru investigarea magistraţilor î…