Acasa Economic Cum arată noile modele Dacia care vor fi prezentate la Salonul de la Paris

Cum arată noile modele Dacia care vor fi prezentate la Salonul de la Paris

3 min read
0
0
48

Producătorul Automobile Dacia a anunțat joi că vedetele standului său de la Salonul Auto din Paris vor fi variantele cosmetizate ale actualelor modele Logan şi Sandero. La 4 ani de la lansarea modelelor Sandero, Sandero Stepway, Logan și Logan MCV, Dacia își surprinde clienții cu o restilizare ce mizează în egală măsură pe design, confort și tehnologie.

Astfel, Salonul Auto de la Paris este ocazia perfectă pentru a prezenta publicului larg evoluțiile acestor patru modele. Acestea devin de acum mai atrăgătoare, păstrând atributul care le-a atras preferințele clienților de pretutindeni, și anume cel mai bun raport preț / prestații. 

Noile modele surprind cu evoluții exterioare și interioare, iar în ceea ce privește evoluțiile de design se precizează:

  • Partea frontală a fost redesenată și conferă un adevărat aer de familie fiecăruia dintre cele patru modele
  • Bara de protecție, calandrul și proiectoarele de ceata reușesc sa reafirme robustețea atât de apreciată de către clienții acestor autovehicule
  • Noile lumini de zi, ce vor utiliza tehnologia LED, se remarcă printr-un un aspect mai elaborat și mai modern. Ele integrează 4 blocuri optice dreptunghiulare ce formează noua semnătură luminoasă a mărcii Dacia.
  • Partea din spate a fost la rândul său restilizată în același spirit al modernității și al atenției pentru detalii.
  • La interior, modificările vizează tot ceea ce este important pentru confortul la volan al șoferului și pasagerilor : echipamente, tapițerie, ergonomie, spații de depozitare.
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Economic

Lasă un răspuns

Check Also

Asociația Prahova în Acțiune a prezentat lotul de copii al secției patinaj viteză din cadrul Clubului Sportiv Petrolul Ploiești

Asociația Prahova în Acțiune a organizat, în data de 9 decembrie, la AFI PALACE Ploiești, …