Acasa Eveniment Cum s-o întorci ca la Ploiești… Să întorci mașina fără roata blocată

Cum s-o întorci ca la Ploiești… Să întorci mașina fără roata blocată

2 min read
0
0
671

De-a lungul timpului, de când s-a inventat sistemul de blocare al roților, Poliția Română a primit mai multe sesizări de la cetățeni cu privire la imobilizarea autoturismelor prin blocarea rotilor. Reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române susțin că reglementarea circulației pe drumurile publice se realizează numai de către polițiști, singurii care constată și sancționează contravențiile la regimul circulației.

Și, totuși, singura sancțiune contravențională complementară care se poate aplica de către autoritățile locale constă în ridicarea și depozitarea autoturismelor în spații special amenajate. Ceea ce se întâmplă și la Ploiești.

Iată că un ploieștean, grăbit fiind, a reușit să plece cu autoturismul, lăsând sistemul de blocare și roata ca amintire. Probabil, nu a vrut să fie acuzat de furt.

În curând, nu ar fi exclus, ca șoferii să aibă în dotare și un astfel de dispozitiv pe care să și-l monteze singuri când parchează în locurile interzise, iar la plecare să-l demonteze și să-l bage în portbagaj. Astfel, toată lumea ar fi mulțumită!

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…