Acasa Justiție Curtea de Apel Ploieşti a respins definitiv cererea lui Sebastian Ghiţă de revocare a măsurii arestării preventive

Curtea de Apel Ploieşti a respins definitiv cererea lui Sebastian Ghiţă de revocare a măsurii arestării preventive

2 min read
0
0
61

Curtea de Apel Ploieşti a respins definitiv, luni, cererea fostului parlamentar Sebastian Ghiţă de revocare a măsurii arestării preventive.
Pe 28 august, Tribunalul Prahova respingea, în primă instanţă, ca neîntemeiată, solicitarea lui Sebastian Ghiţă, decizie contestată ulterior de fostul deputat.
„Prin încheierea pronunţată de Secţia Penală a Tribunalului Prahova, la data de 28.08.2018, în dosarul nr. 3913/105/2018, instanţa a respins, în baza dispoziţiilor art.242 Cod procedură penală, cererea de revocare a măsurii arestării preventive, formulată de inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian, ca fiind neîntemeiată’, a informat un comunicat de presă transmis de Tribunalul Prahova.
Sebastian Ghiţă a solicitat revocarea măsurii arestului preventiv luată faţă de el pe motiv că probele din dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie ar fi fost fabricate. Printre altele, pe motiv că fostul șef DNA Ploiești, Lucian Onea, a ticluit probe.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Check Also

Până la finalul anului, companiile pot sprijini educaţia copiilor din medii vulnerabile

Până la 31 decembrie, companiile din România pot susţine direct transformarea educaţiei di…