Acasa Social De astăzi, la Ploiești, Telefonul primarului – Siguranță în școli!

De astăzi, la Ploiești, Telefonul primarului – Siguranță în școli!

2 min read
0
0
82
Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, începând de astăzi, va funcționa un număr de telefon – Telefonul primarului – Siguranță în școli! – 0752246692, la care se vor putea semnala disfuncționalitățile de ordin material de la nivelul unităților de învățământ preuniversitar (creșe, grădinițe, școli gimnaziale, licee și colegii), existente în municipiul nostru.
Astfel, consilierii personali ai primarului Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, vor prelua direct sesizările dumneavoastră, pentru a fi rezolvate în cel mai scurt timp.
Situațiile care pot fi reclamate la acest număr de telefon, pus la dispoziție de municipalitatea ploieșteană, pot fi legate de diverse probleme administrative, cum ar fi lipsuri materiale (produse pentru dezinfectare și igienizare), dificultăți în asigurarea utilităților (sistemele de încălzire, apă, iluminat), gestionarea circulației rutiere în apropierea unităților de învățământ pentru a se asigura fluidizarea accesului elevilor sau preșcolarilor etc.
Telefonul primarului – Siguranță în școli! – 0752246692 – va putea fi apelat de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 -16.00. Acest număr de telefon poate fi accesat și prin intermediul aplicației WhatsApp.
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Raul Petrescu, director adjunct T.C.E. Ploiești

Minunea renașterii naturii să-ți aducă aminte că, întotdeauna, mai există o speranță. Vă d…