Acasa Eveniment Deputatul Andreea Cosma a scris Comisiei SRI despre „situaţia de la Prahova” privind legătura procurorului Mircea Negulescu cu actualul şef al SRI Prahova

Deputatul Andreea Cosma a scris Comisiei SRI despre „situaţia de la Prahova” privind legătura procurorului Mircea Negulescu cu actualul şef al SRI Prahova

2 min read
0
0
423

Deputatul PSD de Prahova, Andreea Cosma, a transmis Comisiei SRI o scrisoare în care reclamă „situaţia de la Prahova”, legată de procurorul Mircea Negulescu şi relaţiile acestuia cu actualul şef al SRI Prahova, a precizat, marţi, preşedintele Comisiei SRI, Adrian Ţuţuianu.

Țuțuianu a arătat că această scrisoare va intra în dezbaterea Comisiei la şedinţa de săptămâna viitoare.

Astăzi (marţi – n.r.), doamna Andreea Cosma, deputat de Prahova, s-a adresat Comisiei SRI cu o scrisoare prin care ne aduce la cunoştinţă mai multe lucruri. Nu am putut să luăm în discuţie ceea ce reclamă doamna Cosma pentru că înregistrarea scrisorii s-a făcut la ora 14.00, noi am avut şedinţă la ora 15.00. Şi acest lucru îl vom discuta în şedinţa de săptămâna viitoare”, a spus Ţuţuianu, citat de Mediafax.

Întrebat ce reclamă Andreea Cosma, Ţuţuianu a răspuns:Reclamă situaţia de la Prahova cu procurorul Mircea Negulescu, relaţiile procurorului Mircea Negulescu cu actualul şef al SRI Prahova şi precedesorul acestuia legat de instrumentarea unor dosare penale, inclusiv dosare penale în care dânsa sau membri ai familiei au calitatea de învinuit, inculpat sau sunt trimişi în judecată”.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Personal medical infectat cu COVID-19 la Spitalul Municipal Câmpina

Odată cu creşterea constantă a numărului de noi îmbolnăviri, creşte, din păcate, şi număru…