Acasa Opinii DESCOMPUNEREA – O RALITATE VIZIBILĂ (V)

DESCOMPUNEREA – O RALITATE VIZIBILĂ (V)

8 min read
0
0
128
Întrebarea este de ce zâmbesc și refuză să dea un interviu?
ART BELL SHOW, 1997, prin telefon:
-Omule, nu știu de unde să încep… Nu sunt ceea ce pretind că sunt s-au infiltrat într-o gramadă de stabilimente militare, în special în Zona 51. Dezastrele ce vin armată… îmi pare rău… Guvernul știe despre ei!!! Sunt o gramadă de zone protejate în lumea asta în care ei pot muta populația.
-Nu ajută populația?
-Nu vor să extermine asfel încât cei rămași să fie mai usor controlabili!!! Nu uitați că illuminatii vor face orice pentru a vă impiedica să cunoasteți adevărul despre O.Z.N.-uri. Lume, sunt apelantul din Zona 51, aceasta este declarația mea: vreau să vă mulțumesc pentru răbdarea pe care ați avut-o… (semnalul și convorbirea a fost întreruptă).
S-au făcut foarte multe experiențe genetice create de acești illuminati, important este că s-a ajuns la concluzia că nu sunt extratereștri buni, acești extratereștri sunt demoni.
JOHN TODD a relatat: Sunt spirite murdare, pot să ia orice formă și să intre în orice lucru. Din cauza multor declarații a fost ucis. Sunt foarte mulți  care au ajuns la concluzia ca nu sunt extratereștri. Tehnologia antigravitațională nu are legatură cu tehnologia extraterestră. Este rezultatul a zeci  de ani de cercetare făcute de naziști și de către cercetătorii illuminatiilor.
HOLLYWOOD-ul a programat lumea să accepte ușor posibilitatea că există extratereștri, totodată facând tot ce le stă în putință să ridiculizeze existența demonilor. Vor ca oamenii să muște momeala și să creadă în aceste spirite malefice, spunându-le că sunt locuitorii a 5 planete diferite din galaxie și că vor veni să ne avertizeze despre distrugerea planetei, motivând vizita că vor să evită asta.
Câtă imbecilitate! Illuminatii sunt în spatele O.N.U. și U.E., ei și-au marcat propietatea cu un cerc format din stele ca pe steagul U.E.. De exemplu: numărul 13 sau 666… Simbolul O.N.U. are 13 ramuri de măslin pe fiecare parte, în timp ce moneda de 1 EURO a fost marcată cu 6 stele, 6 dungi și încă 6 stele, iar moneda de 2 EURO are pe ea o femeie călărind o bestie, simbolul curvei Babilonului. Ei se joacă cu lumea chiar și astazi! Și-au fortificat consiliul pentru afaceri externe, care ia decizii pe care apoi le plasează spre Casa Albă.
JOHN TODD: Ei fac tot posibilul de a obține puterea asupra presei și a tuturor celorlalte agenții de distribuire a informațiilor către public. Știrile prezentate de ei vor folosi prostimii, așa se exprimă ei, astfel încât să-i facă pe oameni să accepte un Guvern Mondial, aceasta fiind ultima soluție și dorința lor dementă.
Complotul lor, conspirația lor, va rămâne invizibilă acestei omeniri. Așa cred ei… Aceasta este un cult al răului, care caută să facă rău celor inocenți. Aceste bestii se hrănesc din suferința umană, e un vierme al răului, care crede că și-a găsit un sevritor docil (omenirea).
Dinastia ROTSCHILD a creat societatea Illuminati, în 1776, cu scopul de a răsturna baza creștină a civilizației Vestice.bAu luat foarte mult de la francmasonerie și au folosit-o pentru a înființa toate instituțiile sociale.
Declarația lor, făcută fără nicio jenă: „Prin intermediul băncii noastre naționale, Federal Reserve, noi extindem sistemul de credite (mecanica modernă a banilor) cu bani pe care îi creăm din nimic, la toate băncile locale. În acest fel, aducem industria, managementul și munca sub sistemul nostru de de îndatorare ți instigăm managementul împotriva muncitorilor, pentru ca nicodată să nu ne urmarească și să nu ne atace pe noi, să nu se îndrepte cumva spre utopica industrie eliberată de datorie.” Aceasta este legea Noii Ordini Mondiale, SCLAVIA.
BILL COOPER: Aceste forțe non-umane există și vă asigur că, în spatele scenei, ei controlează totul. Ce plan mai bun pentru instaurarea unui singur Guvern Mondial decât crearea unui întuneric în mințile oamenilor ai aceste planete pe care o îndreaptă spre dezastru? Pe aceștia îi consider făpturi descarnate ce folosesc magia și vrăjitoria la scară planetară.
Avem de-a face cu o forță non-umană produsă de acești illuminati, oamenii de stat, astăzi, nu au nicio poziție de autoritate, multe valori au fost ucise de ghearele lor, fiind sacrificate pe altarul unor ocultiști și vor continua, dacă nu vă ridicați! (va urma)                        SAVU TONI ADRIAN
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Miniştrii Comerţului din ţările membre UE se reunesc, vineri, la Palatul Parlamentului

Miniştrii Comerţului din ţările membre ale Uniunii Europene (UE) se reunesc, vineri, la Pa…