Acasa Opinii DESCOMPUNEREA – O REALITATE VIZIBILĂ – 6

DESCOMPUNEREA – O REALITATE VIZIBILĂ – 6

4 min read
0
0
1,506
Iata declarația fostului papă Benedict al 14-lea: „Extratereștrii ar trebui priviți ca frați ai noștri.”
Poate ca frați ai vostri, voi i-ați înființat. Mulți oameni și-au pus această întrebare: de ce cineva și-ar da viața pentru aceasta conspirație? Răspunsul nu poate fi decât acesta: ei au acceptat să fie simple vehicole ale acestor entități,folosesc această elită de a face treaba în locul acestor umbre. De aceea, îi face pe oameni să cread că avem de-a face cu extratereștri, fizic, de pe alte planete. FALS! Vor crea evenimente în care legea marțială va fi restaurată și o vor folosi la comanda lor.
De ce ar face toate acestea?, te-ai întrebat tu. Pentru că totul are legatură cu falsa venire a O.Z.N.-urilor, pretinzând că vin ca salvatori, dar azi nimeni nu mai are nevoie de salvatori pentru că nu mai e nimic de salvat, când un președinte își permite să facă această declarație. BUSH fiul: „Acest război împotriva terorismului nu-l putem cîștiga pentru că este un război etern.”
Așa le poți lua oamenilor libertățile….
Reporterul: Și cum o să convingeți oamenii că acest război este real?
BUSH – fiul a: Prin presă.
Presa poate convinge toată lumea că este real, vor repeta la nesfârșit până când lumea va crede. Câtă nesimțire spusă de primul om de stat al Americii! Ei fabrică ceva în care tot ei cred. Singurul care le-a pus pumnul în gură, pentru un moment, a fost J.F. KENNEDY. El nu numai că a refuzat toate regiile acestor illuminati, dar a început și procesul abolirii băncii private a illuminatilor, rezerva federală.
WEBSTER TARPLEY: Ultima oară când am avut un președinte adevarat, a fost KENNEDY. Ce coincidență, a fost executat fără milă, lângă parcul unde a fost înființată prima lojă masonică stabilită nî TEXAS. Așa sunt reduși la tăcere oamenii de valoare (omorâți, nu laudați) totul a fost plănuit (badiguardul lui KENNEDY a fost chemat, i-a fost distrasă atenția pentru ca lunetistul să prindă o poziție clară de tragere). Este adevărat, o singură persoană nu poate face prea multe, dar o națiune educată poate. (va urma)
SAVU TONI ADRIAN
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…