Acasa Opinii DESCOMPUNEREA – O REALITATE VIZIBILĂ (IV)

DESCOMPUNEREA – O REALITATE VIZIBILĂ (IV)

8 min read
0
0
104
Toți sunt puși în funcții cheie și acționează la comandă pentru realizarea planului de decimare a omenirii: intensificarea bolilor prin vaccinuri, aruncarea din spatele avioanelor cu agenți chimici, bacteorologici și metale grele sau poluarea electromagnetică. Au pus deja în aplicare programul CODEX ALIMENTARIUS, ce modifică genetic tot ce papă sclavii, așa cum ne numesc. A intrat în viguare în anul 2010.
Iar dacă războiul nu va da rezultatele dorite de ei , vor folosi foametea. Dar, înainte de a face mișcarea finală, vor neutraliza, în primul rând, țările care pot folosi arme nucleare împotriva lor. Acum aceasta este problema lor  principală. Vor folosi o marionetă specială pentru această misiune.
BILL COOPER a fost ucis de această organizație pentru că a dezvăluit, public și în termeni duri, ceea ce vor și ce se va întâmpla. Fiți atenți la complexul militar industrial, condus acum de membrii C.F.R. (COUNCIL FOREIGN RELATION), consiliul pentru relații externe. Un guvern din umbră al S.U.A., creat și înființat de bancherul ROCKEFELLER la care mulți aderă pentru materializarea scopurilor sale pentru crearea unui Guvern Mondial. Vor folosi aceași metodă, anume anihilarea celor care le stau în cale.
Am avut șansa să vizitez un loc din MADISON GEORGIA care ma lasat mut. Persoana cu care am luat contact mi-a spus că mă aflu printre puținii oameni care văd toate acestea. L-am întrebat ce sunt acestea care ocupă mii de metri pătrați și la ce folosesc toate acestea? El mi-a declarat, zâmbind, că sunt coștiuge din plastic si vor fi folosite la momentul potrivit.
Adevărul era atât de evident, încât și cei care îl vedeau nu puteau să creadă, sperând că totusi nu este real. Este înfricoșător să vezi că totul este programat. Într-adevăr, este înfricoșător să vezi o mână de nebuni care vor să conducă această omenire.
Illuminatii este un grup satanic, s-au făcut înregistrări, fotografii, declarații, filmari reale ce vor arăta cultura pe care o posedă, având scopul ca toată această omenire să îi urmeze. Sfârșitul creștinității este scopul și începerea unei noi religii în care poți trăi veșnic, practicând vampirismul prin sacrificarea de copii. Frumoasă religie… ce părere aveți?
ALEISTER CROWLEY, unul dintre cei care au inventat toată această demență, s-a lăudat că a măcelărit 150 de copii, de sex masculin, într-un an. Cei sacrificați trebuia să fie de o perfectă inocență și de o inteligență ridicată. După terminarea sacrificiului, se colecta sângele, apoi băut în cadrul unui ritual satanic.
Iată declarațiile doamnei REBECA în 2015: Pe la mijlocul lui septembrie până în noiembrie, au sacrificat copii și nimic altceva, decât copiii, pentru că aveau nevoie de sânge pur de la copiii nepătați. Pur și simplu, nu înțelegeam, nu îmi venea să cred că văd așa ceva! Fiecare an din viața mea experimentam asta, și cea mai grea parte era să aud țipătul copiilor, vazând, sângele lor curgând. Am văzut copilașul transportat în pivniță și a fost crucificat de viu (CIA si Satanismul). Oare de ce nimeni nu are cunostință de aceste orori și ce fac acești illuminati sataniști? Pentru că există sataniști în poliție și, de asemenea, în Guvern, armată, peste tot. Sunt chiar și în Consiliul Reprezentanților S.U.A.. Tăcerea lor este pentru că nu vor să se afle, ca ei să nu fie expuși. Se pricep foarte bine să mintă și să ascundă.
– REBECA, ce s-a întâmplat cu oamenii care au vrut să iasă din Satanism?
– Au fost uciși. Au fost uărmăriți răpiți, au fost sacrificați pentru congregația bisericii Sataniste. Pentru că știau prea multe despre Satanism, numele lor, locurile unde țineau oameni sub pamânt, dețineau prea multă informație. Nu ieși viu fără consecințe!
JOHN TODD, fost membru al iltuminatilor, a devenit creștin, a fost internat într-un spital și omorât. A făcut declarații de valoare: că aceste bestii vor să controleze lumea prin falimentarea propriilor lor afaceri! (va urma)  
SAVU TONI ADRIAN
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…